Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - Způsob dekontaminace zeleniny kyselinou peroxyoctovou spočívá v tom, že probíhá ve dvou fázích, kdy v první fázi se přidá koncentrovaná kyselina peroxyoctová do balení zeleniny s následným uzavřením obalu, ve druhé fázi se pak po 8 až 40 hodinách přidá do obalu se zeleninou opět koncentrovaná kyselina peroxyoctová a obal se uzavře. Takto ošetřená zelenina se skladuje za běžných skladovacích podmínek. Dekontaminace probíhá difúzí par kyseliny peroxyoctové do zeleniny.
- Způsob dekontaminace zeleniny kyselinou peroxyoctovou spočívá v tom, že probíhá ve dvou fázích, kdy v první fázi se přidá koncentrovaná kyselina peroxyoctová do balení zeleniny s následným uzavřením obalu, ve druhé fázi se pak po 8 až 40 hodinách přidá do obalu se zeleninou opět koncentrovaná kyselina peroxyoctová a obal se uzavře. Takto ošetřená zelenina se skladuje za běžných skladovacích podmínek. Dekontaminace probíhá difúzí par kyseliny peroxyoctové do zeleniny. (cs)
- The method of vegetables decontamination using peroxyacetic acid is characterized in that it takes place in two stages where in the first stage concentrated peroxyacetic acid is added to the packed vegetables with subsequent closure of the packaging, then, in the second phase after 8-40 hours, concentrated peroxyacetic acid is again added to the packed vegetables and the packaging is closed. The vegetables treated in this way are stored under normal storage conditions. Decontamination takes place by diffusion of peroxyacetic acid vapours into vegetables. (en)
|
Title
| - Method of vegetables decontamination using peroxyacetic acid (en)
- Způsob dekontaminace zeleniny kyselinou peroxyoctovou
- Způsob dekontaminace zeleniny kyselinou peroxyoctovou (cs)
|
skos:prefLabel
| - Method of vegetables decontamination using peroxyacetic acid (en)
- Způsob dekontaminace zeleniny kyselinou peroxyoctovou
- Způsob dekontaminace zeleniny kyselinou peroxyoctovou (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/13:00000404!RIV14-MZE-00027022
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/13:00000404
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - decontamination; vegetables (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Houška, Milan
- Landfeld, Aleš
- Novotná, Pavla
- Průchová, Jiřina
- Erban, Vladimír
- Antošová, Jana
- Kovaříková, Eliška
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
http://linked.open...stnikPatentuVzoru
| - Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
|