Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Podstatou technického řešení užitného vzoru je kompletní chlebová směs připravená z mlýnských frakcí pšenice seté, pšenice dvouzrnky a ječmene jarního s bezpluchým typem zrna, dále soli, instantního droždí, kmínu, lepku a okyselovacího pekařského přípravku. Směs slouží na přípravu chleba s vyšší nutriční hodnotou, zejména s vyšším obsahem celkové vlákniny potravy, celkových polyfenolů, s vyšší antioxidační aktivitou a zejména vysokým obsahem beta-glukanů.
- Podstatou technického řešení užitného vzoru je kompletní chlebová směs připravená z mlýnských frakcí pšenice seté, pšenice dvouzrnky a ječmene jarního s bezpluchým typem zrna, dále soli, instantního droždí, kmínu, lepku a okyselovacího pekařského přípravku. Směs slouží na přípravu chleba s vyšší nutriční hodnotou, zejména s vyšším obsahem celkové vlákniny potravy, celkových polyfenolů, s vyšší antioxidační aktivitou a zejména vysokým obsahem beta-glukanů. (cs)
- The essence of technical solution of the utility model is a complete bread mixture prepared from milling fractions of common wheat, emmer wheat and spring barley with hulless grain, with addition of salt, instant yeast, caraway seeds, gluten and acidifying bakery preparation. The mixture is used to make bread with a higher nutritional value, especially with higher content of total dietary fibre, total polyphenols, higher antioxidative activity and particularly with high content of beta-glucans. (en)
|
Title
| - Bread mixture for making multigrain bread (en)
- Chlebová směs pro přípravu vícerznného chleba
- Chlebová směs pro přípravu vícerznného chleba (cs)
|
skos:prefLabel
| - Bread mixture for making multigrain bread (en)
- Chlebová směs pro přípravu vícerznného chleba
- Chlebová směs pro přípravu vícerznného chleba (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/13:00000381!RIV14-MZE-00027022
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/13:00000381
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - bread; mixture; common wheat; emmer wheat; spring barley with hulless grain (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Ehrenbergerová, Jaroslava
- Vaculová, Kateřina
- Dvořáček, Václav
- Rysová, Jana
- Laknerová, Ivana
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| - Mendelova univerzita v Brně,Brno, CZ Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., Praha – Hostivař, CZ Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i., Praha – Ruzyně, CZ Agrotest fyto, s.r.o., Kroměříž, CZ
|
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |