Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The recipe for the buns preparation contains improver. The 50 percent of the improver in new formula of the product were replaced with barley malt. Simultaneously buns (rolls) retained an acceptable taste and texture. Partial replacement of the expensive compound with Czech unmodified product results in the input costs reduction and allows producer of baked goods to increase production. The malting plant may increase the sales of its products. The modified technology (recipe ) helps to maintain reasonable prices of bakery products for final consumers. (en)
- Receptura na přípravu pečiva obsahuje zlepšující přípravek. V nové receptuře je 50% tohoto přípravku nahrazeno ječným sladem. Pečivo si zachovává přijatelnou chuť i texturu. Částečná náhrada drahé vstupní suroviny českým nemodifikovaným výrobkem vede u výrobce pečiva ke snížení nákladů na vstupní surovinu a ke zvýšení výroby. Pro výrobce sladu se zvýší odběr jeho výrobků. Pro spotřebitele znamená upravená technologie (receptura) udržení příznivé ceny pečiva.
- Receptura na přípravu pečiva obsahuje zlepšující přípravek. V nové receptuře je 50% tohoto přípravku nahrazeno ječným sladem. Pečivo si zachovává přijatelnou chuť i texturu. Částečná náhrada drahé vstupní suroviny českým nemodifikovaným výrobkem vede u výrobce pečiva ke snížení nákladů na vstupní surovinu a ke zvýšení výroby. Pro výrobce sladu se zvýší odběr jeho výrobků. Pro spotřebitele znamená upravená technologie (receptura) udržení příznivé ceny pečiva. (cs)
|
Title
| - Buns (rolls) with the addition of 0.4% malt. (en)
- Housky s přídavkem 0,4% sladu.
- Housky s přídavkem 0,4% sladu. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Buns (rolls) with the addition of 0.4% malt. (en)
- Housky s přídavkem 0,4% sladu.
- Housky s přídavkem 0,4% sladu. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/12:00000340!RIV13-MZE-00027022
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Navýšení objemu výroby daného výrobku o 1%.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/12:00000340
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - malt; bakery products; (bread) improver; quality (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Smlouva o využití výsledků výzkumu ( VÚPP 17/12).Subjekt: Jizerské pekárny spol.s r.o.,IČ: 48267201, 18.12.2012
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hartman, Ivo
- Gabrovská, Dana
- Ouhrabková, Jarmila
- Rysová, Jana
- Vavreinová, Slavomíra
- Kozák, Roman
- Suková, Iva
- Šourková, Simona
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |