About: Buns (rolls) with the addition of 0.4% malt.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The recipe for the buns preparation contains improver. The 50 percent of the improver in new formula of the product were replaced with barley malt. Simultaneously buns (rolls) retained an acceptable taste and texture. Partial replacement of the expensive compound with Czech unmodified product results in the input costs reduction and allows producer of baked goods to increase production. The malting plant may increase the sales of its products. The modified technology (recipe ) helps to maintain reasonable prices of bakery products for final consumers. (en)
  • Receptura na přípravu pečiva obsahuje zlepšující přípravek. V nové receptuře je 50% tohoto přípravku nahrazeno ječným sladem. Pečivo si zachovává přijatelnou chuť i texturu. Částečná náhrada drahé vstupní suroviny českým nemodifikovaným výrobkem vede u výrobce pečiva ke snížení nákladů na vstupní surovinu a ke zvýšení výroby. Pro výrobce sladu se zvýší odběr jeho výrobků. Pro spotřebitele znamená upravená technologie (receptura) udržení příznivé ceny pečiva.
  • Receptura na přípravu pečiva obsahuje zlepšující přípravek. V nové receptuře je 50% tohoto přípravku nahrazeno ječným sladem. Pečivo si zachovává přijatelnou chuť i texturu. Částečná náhrada drahé vstupní suroviny českým nemodifikovaným výrobkem vede u výrobce pečiva ke snížení nákladů na vstupní surovinu a ke zvýšení výroby. Pro výrobce sladu se zvýší odběr jeho výrobků. Pro spotřebitele znamená upravená technologie (receptura) udržení příznivé ceny pečiva. (cs)
Title
  • Buns (rolls) with the addition of 0.4% malt. (en)
  • Housky s přídavkem 0,4% sladu.
  • Housky s přídavkem 0,4% sladu. (cs)
skos:prefLabel
  • Buns (rolls) with the addition of 0.4% malt. (en)
  • Housky s přídavkem 0,4% sladu.
  • Housky s přídavkem 0,4% sladu. (cs)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/12:00000340!RIV13-MZE-00027022
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI101B090)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Navýšení objemu výroby daného výrobku o 1%.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 139656
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/12:00000340
http://linked.open...terniIdentifikace
  • OT 2012
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • malt; bakery products; (bread) improver; quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [93A85BB5C01F]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Smlouva o využití výsledků výzkumu ( VÚPP 17/12).Subjekt: Jizerské pekárny spol.s r.o.,IČ: 48267201, 18.12.2012
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hartman, Ivo
  • Gabrovská, Dana
  • Ouhrabková, Jarmila
  • Rysová, Jana
  • Vavreinová, Slavomíra
  • Kozák, Roman
  • Suková, Iva
  • Šourková, Simona
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software