Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Bylo ověřeno využití sojového pudru (SP) do pekařských výrobků, byla provedena nutriční a senzorická analýza. Přídavky SP do chleba, běžného pečiva, ciabatty a moučníků zvyšovaly obsah bílkovin a vlákniny a snižovaly měrný objem pečiva. Zlepšila se textura střídky. SP je použitelný také v bezlepkovém pečivu.
- Bylo ověřeno využití sojového pudru (SP) do pekařských výrobků, byla provedena nutriční a senzorická analýza. Přídavky SP do chleba, běžného pečiva, ciabatty a moučníků zvyšovaly obsah bílkovin a vlákniny a snižovaly měrný objem pečiva. Zlepšila se textura střídky. SP je použitelný také v bezlepkovém pečivu. (cs)
- the use of the soybean powder (SP) into bakery products was tested, the nutritional and sensory analysis were carried out. The application of SP into bread, rolls, ciabatta and cakes increased the proteins and fiber content and decreased the specific volume of bread. The texture of the crumb was improved. The SP is applicable also in gluten-free products. (en)
|
Title
| - The use of the soybean powder into bakery products (en)
- Využití sojového pudru do pekařských výrobků
- Využití sojového pudru do pekařských výrobků (cs)
|
skos:prefLabel
| - The use of the soybean powder into bakery products (en)
- Využití sojového pudru do pekařských výrobků
- Využití sojového pudru do pekařských výrobků (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/12:00000308!RIV13-MZE-00027022
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/12:00000308
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - soybean powder; bakery products; nutritional composition; sensory analysis (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Ouhrabková, Jarmila
- Rysová, Jana
|
issn
| |
number of pages
| |