Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Řešení umožňuje připravit klíčenou sóju se sníženým obsahem alfa-galaktosidů, kterou je možné použít jako samostatný výrobek, nebo spíše k přípravě pokrmů či jako přísadu do studených zeleninových salátů. Přitom je díky ošetření vysokým tlakem významně prodloužena doba mikrobiální bezpečnosti a zachovány senzorické vlastnosti zabaleného výrobku.
- Řešení umožňuje připravit klíčenou sóju se sníženým obsahem alfa-galaktosidů, kterou je možné použít jako samostatný výrobek, nebo spíše k přípravě pokrmů či jako přísadu do studených zeleninových salátů. Přitom je díky ošetření vysokým tlakem významně prodloužena doba mikrobiální bezpečnosti a zachovány senzorické vlastnosti zabaleného výrobku. (cs)
- Solution enables to prepare the germinated soya with decreased content of galactosides that can be used as single product or for preparation of food dishes or as added substance into the cold vegetable salads. Thanks for high pressure treatment the shelf life is substantially prolonged and saved the high quality sensory properties of packed product (en)
|
Title
| - Legumes, namely soya with lowered content of galactosides and microorganisms (en)
- Luštěniny, zejména sója se sníženým obsahem alfa-galaktosidů a mikroorganismů
- Luštěniny, zejména sója se sníženým obsahem alfa-galaktosidů a mikroorganismů (cs)
|
skos:prefLabel
| - Legumes, namely soya with lowered content of galactosides and microorganisms (en)
- Luštěniny, zejména sója se sníženým obsahem alfa-galaktosidů a mikroorganismů
- Luštěniny, zejména sója se sníženým obsahem alfa-galaktosidů a mikroorganismů (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/12:00000289!RIV13-MZE-00027022
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/12:00000289
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - germinated soya; content of galactosides (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dostálová, Jana
- Houška, Milan
- Landfeld, Aleš
- Strohalm, Jan
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |