About: Koncovka pro netoxické ekologické ošetření zrnin před hmyzími škůdci     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Pomocí této koncovky se ošetřuje zrnina vypěstovaná ekologickým postupem a uložená do velkoobjemových textilních vaků. Vlastní ošetření je provedeno atmosférou vzduchu bez obsahu kyslíku. Vakuovací koncovka je snadno montovatelná na ochranný vak a její životnost je prakticky neomezená. Umožňuje snadné a rychlé odsátí vzduchu z prostoru zrniny. Zajišťuje dokonalé hermetické uzavření prostoru. Podstata prototypu spočívá v tom, že sestává z odsávací velkoplošné podložky z porézní hmoty, která je vyrobena úpletem polyamidového vlákna s kulatým průřezem. Tato podložka je upevněna na kovovém disku, ke kterému je utěsněn ochranný tenkostěnný vak. Středem disku prochází potrubí pro odvod vzduchu. Na vnější straně je umístěn ventil, kterým po odsátí vzduchu z vaku prostor uzavřeme. Na potrubí mezi vakem a ventilem je připojen měřicí přístroj podtlaku.
  • Pomocí této koncovky se ošetřuje zrnina vypěstovaná ekologickým postupem a uložená do velkoobjemových textilních vaků. Vlastní ošetření je provedeno atmosférou vzduchu bez obsahu kyslíku. Vakuovací koncovka je snadno montovatelná na ochranný vak a její životnost je prakticky neomezená. Umožňuje snadné a rychlé odsátí vzduchu z prostoru zrniny. Zajišťuje dokonalé hermetické uzavření prostoru. Podstata prototypu spočívá v tom, že sestává z odsávací velkoplošné podložky z porézní hmoty, která je vyrobena úpletem polyamidového vlákna s kulatým průřezem. Tato podložka je upevněna na kovovém disku, ke kterému je utěsněn ochranný tenkostěnný vak. Středem disku prochází potrubí pro odvod vzduchu. Na vnější straně je umístěn ventil, kterým po odsátí vzduchu z vaku prostor uzavřeme. Na potrubí mezi vakem a ventilem je připojen měřicí přístroj podtlaku. (cs)
  • Using this tube end we can treat the corn produced by ecological method and stored in great volume textile bags. Treatment is done with atmospheric air without oxygen content. The tube end is easy mounted on textile bag and its service life is not limited. It enables easy and quick succion of air from corn space and ideal hermetic tightness. Basic principle of the prototype is in succion great surface plate made from porous material (made from polyamide fibers with circle cross-section). This plate is mounted on metal disc to that the storage bag is sealed. Middle of the disc is determined for tube continuing the air from the bag. On outer side of the plate there is the valve attached. By that valve the space is closed after air sucction. The measuring instrument for vacuum is placed on tube between bag and valve. (en)
Title
  • Koncovka pro netoxické ekologické ošetření zrnin před hmyzími škůdci
  • Koncovka pro netoxické ekologické ošetření zrnin před hmyzími škůdci (cs)
  • Final end of the tube for non-toxic ecologic treatment of corn against insect pests (en)
skos:prefLabel
  • Koncovka pro netoxické ekologické ošetření zrnin před hmyzími škůdci
  • Koncovka pro netoxické ekologické ošetření zrnin před hmyzími škůdci (cs)
  • Final end of the tube for non-toxic ecologic treatment of corn against insect pests (en)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/12:00000286!RIV13-MZE-00027022
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI101B088)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Má výrazný ekonomický účinek na provozní náklady nové technologie, která sníží ztráty při skladování o 25 %.Pro výrobce koncovky může dojít k rozšíření sortimentu o 1 výrobek.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 145308
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/12:00000286
http://linked.open...terniIdentifikace
  • vz 6-360-2012
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • vacuum ending; protective bag (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [27F0CDCA030F]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Smlouva mezi DSH – projekt s.r.o. (IČ 27742113) a VÚPP (č. 12/12) Bez tohoto prototypu nelze realizovat novou technologii ochrany ekologicky pěstovaných zrnin proti hmyzím škůdcům
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Strohalm, Jan
  • Kýhos, Karel
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software