Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cílem práce bylo navrhnout nové směsné ovocno-zeleninové šťávy s méně často používanými druhy zeleniny jako jsou např. zelí, celer a pastinák a nabídnout spotřebitelům nové chuťově a nutričně zajímavé výrobky. Laboratorně vyrobené šťávy byly senzoricky hodnoceny a byly u nich stanoveny základní složení, obsah celkových polyfenolů a kyseliny askorbové a antioxidační aktivita.
- Cílem práce bylo navrhnout nové směsné ovocno-zeleninové šťávy s méně často používanými druhy zeleniny jako jsou např. zelí, celer a pastinák a nabídnout spotřebitelům nové chuťově a nutričně zajímavé výrobky. Laboratorně vyrobené šťávy byly senzoricky hodnoceny a byly u nich stanoveny základní složení, obsah celkových polyfenolů a kyseliny askorbové a antioxidační aktivita. (cs)
- The development of new mixed fruit-vegetable juices with less used vegetables as cabbage, celeriac and parsnip was the aim a part of research project. These juices could offer consumers new tastefully interesting products. The nutritional and sensory evaluations were carried out in juices produced in laboratory. The contents of total phenolic compounds, ascorbic acid and antioxidant activity were determined as well. (en)
|
Title
| - Nové druhy ovocno-zeleninových šťáv
- New sorts of fruit-vegetable juices (en)
- Nové druhy ovocno-zeleninových šťáv (cs)
|
skos:prefLabel
| - Nové druhy ovocno-zeleninových šťáv
- New sorts of fruit-vegetable juices (en)
- Nové druhy ovocno-zeleninových šťáv (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/10:00000165!RIV11-MZE-00027022
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| - Strohalm, Jan
- Landfeld, Aleš
- Gabrovská, Dana
- Rysová, Jana
- Novotná, Pavla
- Winterová, Renata
- Fiedlerová, Vlasta
- Průchová, Jiřina
- Ouhrabková, Jarmila
- Paulíčková, Ivana
- Holasová, Marie
|
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/10:00000165
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - fruit-vegetable juices; nutritional and sensory evaluation (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Landfeld, Aleš
- Němečková, Irena
- Roubal, Petr
- Strohalm, Jan
- Fiedlerová, Vlasta
- Novotná, Pavla
- Průchová, Jiřina
- Winterová, Renata
- Gabrovská, Dana
- Holasová, Marie
- Ouhrabková, Jarmila
- Rysová, Jana
- Kejmarová, Marie
- Laknerová, Ivana
|
issn
| |
number of pages
| |