Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Podle tohoto technického řešení je u tvarohového dezertu dosaženo zvýšení nutriční hodnoty a/nebo snížení nákladů na suroviny přídavkem rostlinné mouky. Dosud byly známy tvarohové dezerty, které kromě mléčných surovin obsahují pouze bakterie mléčného kysání a přídatné látky. Mléčné suroviny mají v klasických tvarohových dezertech dominantní podíl, a proto jsou náklad na suroviny vysoké. Kromě toho nutriční benefity dezertů s rostlinnou moukou jsou vyšší.
- Podle tohoto technického řešení je u tvarohového dezertu dosaženo zvýšení nutriční hodnoty a/nebo snížení nákladů na suroviny přídavkem rostlinné mouky. Dosud byly známy tvarohové dezerty, které kromě mléčných surovin obsahují pouze bakterie mléčného kysání a přídatné látky. Mléčné suroviny mají v klasických tvarohových dezertech dominantní podíl, a proto jsou náklad na suroviny vysoké. Kromě toho nutriční benefity dezertů s rostlinnou moukou jsou vyšší. (cs)
- According to this technical solution, curd dessert has enhanced nutrition value and/or lowered material costs due to addition of vegetable flour. The only curd desserts known up to date contained only milk base material together with lactic acid bacteria and additives. Milk materials have predominant portion in classical curd desserts, hence material costs are high. Moreover, nutrition benefits of desserts with vegetable flour are higher. (en)
|
Title
| - Tvarohový dezert s rostlinnou moukou
- Curd dessert with vegetable flour (en)
- Tvarohový dezert s rostlinnou moukou (cs)
|
skos:prefLabel
| - Tvarohový dezert s rostlinnou moukou
- Curd dessert with vegetable flour (en)
- Tvarohový dezert s rostlinnou moukou (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/09:00000037!RIV10-MSM-00027022
|
http://linked.open...tracePatentuVzoru
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(2B06047), Z(MSM2672286101)
|
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/09:00000037
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - functional foods; combination of milk and vegetable materials (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| - ÚPV, Antonína Čermáka 2a, Praha 6
|
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví ČR
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Němečková, Irena
- Roubal, Petr
- Gabrovská, Dana
- Pechačová, Marta
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |