About: Pomazánka nebo dresing s přídavkem rostlinných surovin     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Dosud byly známy mléčné pomazánky nebo dresinky, které obsahovaly mléčné suroviny, bakterie mléčného kysání a další přídatné složky, nebo pomazánky a dresinky na bázi rostlinných surovin bez obsahu mléčných složek. Technické řešení se týká pomazánky nebo dresinku, ve kterých je dosaženo zvýšení nutriční hodnoty a/nebo snížení nákladů na suroviny kombinací rostlinných surovin (např. mouky, oleje) s mléčnými surovinami a bakteriemi mléčného kysání.
  • Dosud byly známy mléčné pomazánky nebo dresinky, které obsahovaly mléčné suroviny, bakterie mléčného kysání a další přídatné složky, nebo pomazánky a dresinky na bázi rostlinných surovin bez obsahu mléčných složek. Technické řešení se týká pomazánky nebo dresinku, ve kterých je dosaženo zvýšení nutriční hodnoty a/nebo snížení nákladů na suroviny kombinací rostlinných surovin (např. mouky, oleje) s mléčnými surovinami a bakteriemi mléčného kysání. (cs)
  • To date, only dairy spreads and dressings (containing milk base materials, lactic acid bacteria and other additives) and spreads and dressings based on vegetable materials (without milk base materials) were known. Technical solution is related to spreads and dressings with enhanced nutrition value and/or lowered material costs by means of combination of vegetable base materials (e.g. flour, oil) with milk base materials and lactic acid bacteria. (en)
Title
  • Pomazánka nebo dresing s přídavkem rostlinných surovin
  • Pomazánka nebo dresing s přídavkem rostlinných surovin (cs)
  • Spread or dressing with addition of vegetable base materials (en)
skos:prefLabel
  • Pomazánka nebo dresing s přídavkem rostlinných surovin
  • Pomazánka nebo dresing s přídavkem rostlinných surovin (cs)
  • Spread or dressing with addition of vegetable base materials (en)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/09:00000036!RIV10-MSM-00027022
http://linked.open...tracePatentuVzoru
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B06047), Z(MSM2672286101)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 19674
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 334225
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/09:00000036
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • functional foods; combination of milk and vegetable materials (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E099FD94245C]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • ÚPV, Antonína Čermáka 2a, Praha 6
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví ČR
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Roubal, Petr
  • Gabrovská, Dana
  • Pechačová, Marta
  • Němečková, Irana
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software