Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Dosud byly známy mléčné pomazánky nebo dresinky, které obsahovaly mléčné suroviny, bakterie mléčného kysání a další přídatné složky, nebo pomazánky a dresinky na bázi rostlinných surovin bez obsahu mléčných složek. Technické řešení se týká pomazánky nebo dresinku, ve kterých je dosaženo zvýšení nutriční hodnoty a/nebo snížení nákladů na suroviny kombinací rostlinných surovin (např. mouky, oleje) s mléčnými surovinami a bakteriemi mléčného kysání.
- Dosud byly známy mléčné pomazánky nebo dresinky, které obsahovaly mléčné suroviny, bakterie mléčného kysání a další přídatné složky, nebo pomazánky a dresinky na bázi rostlinných surovin bez obsahu mléčných složek. Technické řešení se týká pomazánky nebo dresinku, ve kterých je dosaženo zvýšení nutriční hodnoty a/nebo snížení nákladů na suroviny kombinací rostlinných surovin (např. mouky, oleje) s mléčnými surovinami a bakteriemi mléčného kysání. (cs)
- To date, only dairy spreads and dressings (containing milk base materials, lactic acid bacteria and other additives) and spreads and dressings based on vegetable materials (without milk base materials) were known. Technical solution is related to spreads and dressings with enhanced nutrition value and/or lowered material costs by means of combination of vegetable base materials (e.g. flour, oil) with milk base materials and lactic acid bacteria. (en)
|
Title
| - Pomazánka nebo dresing s přídavkem rostlinných surovin
- Pomazánka nebo dresing s přídavkem rostlinných surovin (cs)
- Spread or dressing with addition of vegetable base materials (en)
|
skos:prefLabel
| - Pomazánka nebo dresing s přídavkem rostlinných surovin
- Pomazánka nebo dresing s přídavkem rostlinných surovin (cs)
- Spread or dressing with addition of vegetable base materials (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/09:00000036!RIV10-MSM-00027022
|
http://linked.open...tracePatentuVzoru
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(2B06047), Z(MSM2672286101)
|
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/09:00000036
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - functional foods; combination of milk and vegetable materials (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| - ÚPV, Antonína Čermáka 2a, Praha 6
|
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví ČR
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Roubal, Petr
- Gabrovská, Dana
- Pechačová, Marta
- Němečková, Irana
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |