Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Způsob výroby suchého žloutku
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Patent describes the method how to prepare dry egg yolk by the extraction method using acetone.
(en)
Patent obsahuje popis metody výroby suchého vaječného žloutku extrakcí acetonem.
Patent obsahuje popis metody výroby suchého vaječného žloutku extrakcí acetonem.
(cs)
Title
Způsob výroby suchého žloutku
Dry egg yolk production method
(en)
Způsob výroby suchého žloutku
(cs)
skos:prefLabel
Způsob výroby suchého žloutku
Dry egg yolk production method
(en)
Způsob výroby suchého žloutku
(cs)
skos:notation
RIV/00027022:_____/08:9P000247!RIV09-MZE-00027022
http://linked.open...tracePatentuVzoru
2005-02-28
(
xsd:date
)
http://linked.open...avai/riv/aktivita
P
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
P(1B44040), Z(MZE0002702201)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
299887
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
2008-12-17
(
xsd:date
)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2009
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Houška, Milan
Strohalm, Jan
Landfeld, Aleš
Kýhos, Karel
http://linked.open.../riv/druhVysledku
P - Patent
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
http://linked.open...dnocenehoVysledku
407312
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/00027022:_____/08:9P000247
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
yolk; acetone; drying
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
acetone
drying
yolk
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[9F9A4F6FF124]
http://linked.open.../licencniPoplatek
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
Praha
http://linked.open...atelePatentuVzoru
Úřad průmyslového vlastnictví ČR
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...vavai/riv/projekt
Modelling and experimental research of thermoinactivation, baroinactivation and growth of selected micro-organisms
http://linked.open...UplatneniVysledku
2008
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
CZ - Česká republika
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Houška, Milan
Landfeld, Aleš
Strohalm, Jan
Kýhos, Karel
http://linked.open...mniOchranaPatentu
E - Úřad průmyslového vlastnictví ČR
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
http://linked.open...itiJinymSubjektem
A - Nabytí licence je nutné vždy
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
A - Pouze udělený nebo využívaný pouze vlastníkem
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Save and healthly population nutrition maintened by sustainable development food production
http://linked.open...stnikPatentuVzoru
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software