About: Sterilované sušené vaječné bílky pro masné výrobky     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Sušený vaječný bílek zbavený všech mikroorganismů se zvýšenou pevností gelu je ideálním plnohodnotným zdrojem bílkovin živočišného původu v masných výrobcích vyšší kvalitativní třídy. Tím, že se vyznačuje vyšší pevností gelu, je třeba k dosažení stejného vlivu na texturu o 30 % menší dávky než u běžného sušeného bílku. I ve snížené dávce je používán ke zvýšení vazby vody v díle a tím přispívá ke zlepšení konzistence a nutriční hodnoty výrobku.
  • Sušený vaječný bílek zbavený všech mikroorganismů se zvýšenou pevností gelu je ideálním plnohodnotným zdrojem bílkovin živočišného původu v masných výrobcích vyšší kvalitativní třídy. Tím, že se vyznačuje vyšší pevností gelu, je třeba k dosažení stejného vlivu na texturu o 30 % menší dávky než u běžného sušeného bílku. I ve snížené dávce je používán ke zvýšení vazby vody v díle a tím přispívá ke zlepšení konzistence a nutriční hodnoty výrobku. (cs)
  • Dried egg white decontaminated from all microorganisms with enhanced gel strength is ideal valuable source of proteins of animal origin in meat products of higher quality class. Higher gel strength enables to lower its amount by 30 % to get the same texture in comparison with standard dried egg whites. Also lowered dose can enhance the water bonding capacity and consistency and nutrition value of meat products. (en)
Title
  • Sterilované sušené vaječné bílky pro masné výrobky
  • Sterile dried egg whites for meat products (en)
  • Sterilované sušené vaječné bílky pro masné výrobky (cs)
skos:prefLabel
  • Sterilované sušené vaječné bílky pro masné výrobky
  • Sterile dried egg whites for meat products (en)
  • Sterilované sušené vaječné bílky pro masné výrobky (cs)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/06:8P006680!RIV08-MZE-00027022
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 42-43
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QE1026)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 501617
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/06:8P006680
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • egg white; gel strength; sterile (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [609BC1F9B797]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • neuveden
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Houška, Milan
  • Landfeld, Aleš
  • Strohalm, Jan
  • Kýhos, Karel
issn
  • 1210-4086
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software