Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Byly navrženy funkcní potraviny kombinující prebiotické vlastnosti -glukanu obsažených v jecném extraktu s mlékarskými zákysovými kulturami (sójo-jecný fermentovaný výrobek s jogurtovou kulturou nebo sójo-jecný nápoj s kefírovou kulturou, pomazánka, krémnebo dressing z fermentovaného jecného extraktu a sojového tofu, Nivy nebo tvarohu). Konzistence techto produktu závisela na teplote, a to výrazneji u produktu obsahujících mlécnou surovinu nebo vetší podíl jecného extraktu. Také pachut byla výraznejšív mlécných produktech. Tyto potraviny by zakoupilo 27 - 60 % hodnotitelu. Nejdelší dobu trvanlivosti (4 týdny) mely fermentované výrobky s jogurtovou kulturou a pomazánky. Barley extract containing -glucans (prebiotics) was connected with dairy startercultures to form functional food-stuffs (soya-barley fermented product with yoghurt culture or soya-barley drink with kefir culture, spread, smear or dressing from fermented barley extract in combination with soya-tofu, Blue cheese or milk-curd). Consis
- Byly navrženy funkcní potraviny kombinující prebiotické vlastnosti -glukanu obsažených v jecném extraktu s mlékarskými zákysovými kulturami (sójo-jecný fermentovaný výrobek s jogurtovou kulturou nebo sójo-jecný nápoj s kefírovou kulturou, pomazánka, krémnebo dressing z fermentovaného jecného extraktu a sojového tofu, Nivy nebo tvarohu). Konzistence techto produktu závisela na teplote, a to výrazneji u produktu obsahujících mlécnou surovinu nebo vetší podíl jecného extraktu. Také pachut byla výraznejšív mlécných produktech. Tyto potraviny by zakoupilo 27 - 60 % hodnotitelu. Nejdelší dobu trvanlivosti (4 týdny) mely fermentované výrobky s jogurtovou kulturou a pomazánky. Barley extract containing -glucans (prebiotics) was connected with dairy startercultures to form functional food-stuffs (soya-barley fermented product with yoghurt culture or soya-barley drink with kefir culture, spread, smear or dressing from fermented barley extract in combination with soya-tofu, Blue cheese or milk-curd). Consis (cs)
- Barley extract containing -glucans (prebiotics) was connected with dairy starter cultures to form functional food-stuffs (soya-barley fermented product with yoghurt culture or soya-barley drink with kefir culture, spread, smear or dressing from fermentedbarley extract in combination with soya-tofu, Blue cheese or milk-curd). Consistence of these products depended on temperature, more markedly in products containing milk raw material or larger portion of barley extract. Aftertaste was more pronounced inmilk products, too. 27 - 60 % of assesors would buy these food-stuffs. The longest shelf-life (4 weeks) had fermented products with yoghurt culture and spreads. (en)
|
Title
| - Fermentované výrobky na bázi extraktu z bezpluchého jecmene
- Fermented products from naked barley extract (en)
- Fermentované výrobky na bázi extraktu z bezpluchého jecmene (cs)
|
skos:prefLabel
| - Fermentované výrobky na bázi extraktu z bezpluchého jecmene
- Fermented products from naked barley extract (en)
- Fermentované výrobky na bázi extraktu z bezpluchého jecmene (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/05:00:_3244!RIV06-MZE-00027022
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/05:00:_3244
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - cereals, naked barley, naked oat, food products for healthy, supplement of diet, baking products,fermentit products, puffing cereals, instant stock, rutin, nutrional classification, formulation of mechanical and reologica (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Mlékarské listy - Zpravodaj (2005)
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Němečková, Irena
- Prokeš, Josef
- Roubal, Petr
- Vaculová, Kateřina
- Gabrovská, Dana
- Paulíčková, Ivana
|
issn
| |
number of pages
| |