About: Bezlepkové směsi a jejich uplatnění ve výrobcích pro specielní dietu.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Lecture and paper in Proceedings of XXXVI. Symposium on new directions in food production and evaluation, Skalský Dvůr 24.-26.5.2004, Czech Republic (en)
  • Referát a článek ve sborníku XXXVI. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin Skalský Dvůr 24.-26.5.2004, ČR Byly navrhovány receptury bezlepkových směsí pro domácí i průmyslovou přípravu výrobků pro pacienty trpící celiakií, který byly poloprovozně ověřovány v provozu Jízerských pekáren.Základem 2 vybraných receptur jsou přirozeně bezlepkové suroviny, 5 receptur vychází z deproteinovaného pšeničného škrobu. 1 receptura byla vybrána jako užitný vzor a je používána ve výrobě bezlepkových chlebů, pečiva,sladkých pekařských výrobků, dezertů, přílohových knedlíků, směsí pro domácí pečení. Úspěšně odzkoušena byla i výroba těstovin z této směsi. Výrobky byly senzoricky hodnoceny pacienty s celiakií ve spolupráci se Sdružením celiaků ČR.
  • Referát a článek ve sborníku XXXVI. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin Skalský Dvůr 24.-26.5.2004, ČR Byly navrhovány receptury bezlepkových směsí pro domácí i průmyslovou přípravu výrobků pro pacienty trpící celiakií, který byly poloprovozně ověřovány v provozu Jízerských pekáren.Základem 2 vybraných receptur jsou přirozeně bezlepkové suroviny, 5 receptur vychází z deproteinovaného pšeničného škrobu. 1 receptura byla vybrána jako užitný vzor a je používána ve výrobě bezlepkových chlebů, pečiva,sladkých pekařských výrobků, dezertů, přílohových knedlíků, směsí pro domácí pečení. Úspěšně odzkoušena byla i výroba těstovin z této směsi. Výrobky byly senzoricky hodnoceny pacienty s celiakií ve spolupráci se Sdružením celiaků ČR. (cs)
Title
  • Bezlepkové směsi a jejich uplatnění ve výrobcích pro specielní dietu.
  • Bezlepkové směsi a jejich uplatnění ve výrobcích pro specielní dietu. (cs)
  • Gluten free mixtures and their utilization in special diet products (en)
skos:prefLabel
  • Bezlepkové směsi a jejich uplatnění ve výrobcích pro specielní dietu.
  • Bezlepkové směsi a jejich uplatnění ve výrobcích pro specielní dietu. (cs)
  • Gluten free mixtures and their utilization in special diet products (en)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/04:8P003457!RIV08-MZE-00027022
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 197 - 200
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QE1115)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 556030
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/04:8P003457
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Gluten free diet; natural gluten free raw materials; deproteinated wheat starch; mixture formulas (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [CFBEE41B352C]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr, ČR
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • VÚPP Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvků XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Ouhrabková, Jarmila
  • Paulíčková, Ivana
  • Vavreinová, Slavomíra
  • Šourková, S.
  • Kopřivová, E.
  • Mlích, Š.
  • Rubínová, B.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav potravinářský Praha
https://schema.org/isbn
  • 80-86909-01-8
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software