Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - VÚPP uspořádal na Mikrobiologickém ústavu Akademie věd v Praze dne 22.10.2003 seminář %22Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu chemiků - analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů%22. Jizerské pekárny zde představily sortiment nových bezlepkových výrobků, připravených ze směsi, vytvořené VÚPP.
- VÚPP uspořádal na Mikrobiologickém ústavu Akademie věd v Praze dne 22.10.2003 seminář %22Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu chemiků - analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů%22. Jizerské pekárny zde představily sortiment nových bezlepkových výrobků, připravených ze směsi, vytvořené VÚPP. (cs)
- FRI Prague organized 22.1.2004 Seminar %22Actual stage on the field gluten free diet from the view of analytical chemists, food producers, doctors and patients%22 on the Microbiological Institute of Academy of Science in Prague.Jizera´s Backeries presented there new collection of gluten free products, made from new gluten free mixture, created FRI. (en)
|
Title
| - Seminář %22Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu chemiků - analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů%22.
- Seminář %22Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu chemiků - analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů%22. (cs)
- Meetung %22Actual situation in the area of gluten free diet from the point of view of analytical chemists, food producers, physicians and patients%22. (en)
|
skos:prefLabel
| - Seminář %22Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu chemiků - analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů%22.
- Seminář %22Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu chemiků - analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů%22. (cs)
- Meetung %22Actual situation in the area of gluten free diet from the point of view of analytical chemists, food producers, physicians and patients%22. (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/03:8P003955!RIV08-MZE-00027022
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/03:8P003955
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Seminar; gluten free diet; analytical chemistry; food producer; doctor; celiatic patient (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| - Mikrobiologický ústav Akademie věd ČR Praha
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/statKonaniAkce
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Gabrovská, Dana
- Ouhrabková, Jarmila
- Rysová, Jana
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/ukonceniAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |