About: Seminář %22Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu chemiků - analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů%22.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • VÚPP uspořádal na Mikrobiologickém ústavu Akademie věd v Praze dne 22.10.2003 seminář %22Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu chemiků - analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů%22. Jizerské pekárny zde představily sortiment nových bezlepkových výrobků, připravených ze směsi, vytvořené VÚPP.
  • VÚPP uspořádal na Mikrobiologickém ústavu Akademie věd v Praze dne 22.10.2003 seminář %22Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu chemiků - analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů%22. Jizerské pekárny zde představily sortiment nových bezlepkových výrobků, připravených ze směsi, vytvořené VÚPP. (cs)
  • FRI Prague organized 22.1.2004 Seminar %22Actual stage on the field gluten free diet from the view of analytical chemists, food producers, doctors and patients%22 on the Microbiological Institute of Academy of Science in Prague.Jizera´s Backeries presented there new collection of gluten free products, made from new gluten free mixture, created FRI. (en)
Title
  • Seminář %22Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu chemiků - analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů%22.
  • Seminář %22Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu chemiků - analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů%22. (cs)
  • Meetung %22Actual situation in the area of gluten free diet from the point of view of analytical chemists, food producers, physicians and patients%22. (en)
skos:prefLabel
  • Seminář %22Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu chemiků - analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů%22.
  • Seminář %22Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu chemiků - analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů%22. (cs)
  • Meetung %22Actual situation in the area of gluten free diet from the point of view of analytical chemists, food producers, physicians and patients%22. (en)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/03:8P003955!RIV08-MZE-00027022
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QD1023), P(QE1115)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 626693
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/03:8P003955
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Seminar; gluten free diet; analytical chemistry; food producer; doctor; celiatic patient (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [02AA7CA83433]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Mikrobiologický ústav Akademie věd ČR Praha
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/statKonaniAkce
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Gabrovská, Dana
  • Ouhrabková, Jarmila
  • Rysová, Jana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/ukonceniAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software