About: Gluten free blends and their application in food products for special nutrition     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem projektu je sestavit směsi pro přípravu výrobků určených pro bezlepkovou dietu s co nejvyšším zastoupením domácích surovin.Jednu variantu budou tvořit směsi z přirozeně bezlepkových surovin, druhou směsi obsahující deproteinovaný pšeničný škrob. Budou navrženy možnosti fortifikace směsí cennými nutričními složkami a doporučeny prostředky zlepšující technologické vlastnosti směsi.
  • The construction of mixtures for the preparation of gluten-free produkts with prefered utilization of Czech raw materials is general aim of this project. Mixtures on the base of naturally gluten-free raw materials represent one approach. The second one The construction of mixtures for the preparation of gluten-free produkts with prefered utilization of Czech raw materials is general aim of this project. Mixtures on the base of naturally gluten-free raw materials represent one approach. The second one is based on the utilization of deproteinated wheat starch. The possibilities of mixture fortification by nutritients and improving agents will be suggested. (en)
Title
  • Gluten free blends and their application in food products for special nutrition (en)
  • 1a) Receptura směsi pro přípravu světlého chleba z přirozeně bezlepkových surovin bez alergenů mléka a soji. 1b)Receptura směsi pro přípravu tmavého chleba z přirozeně bezlepkových surovin bez alergenů mléka a soji.
  • 1a) Receptura směsi pro přípravu světlého chleba z přirozeně bezlepkových surovin bez alergenů mléka a soji. 1b)Receptura směsi pro přípravu tmavého chleba z přirozeně bezlepkových surovin bez alergenů mléka a soji. (cs)
skos:prefLabel
  • Gluten free blends and their application in food products for special nutrition (en)
  • 1a) Receptura směsi pro přípravu světlého chleba z přirozeně bezlepkových surovin bez alergenů mléka a soji. 1b)Receptura směsi pro přípravu tmavého chleba z přirozeně bezlepkových surovin bez alergenů mléka a soji.
  • 1a) Receptura směsi pro přípravu světlého chleba z přirozeně bezlepkových surovin bez alergenů mléka a soji. 1b)Receptura směsi pro přípravu tmavého chleba z přirozeně bezlepkových surovin bez alergenů mléka a soji. (cs)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/03:1115011!RIV/2004/MZE/M04004/N
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QE1115)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Surovinové náklady jsou o 25,-Kč/kg směsi nižší
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 636706
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/03:1115011
http://linked.open...terniIdentifikace
  • PTQE1115
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Gluten free blends and their application in food products for special nutrition (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FE54B400162E]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • VUP
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Směs 2a) obsahuje pšeničný deproteinovaný škrob, sušené plnotučné mléko, glukózu, guarovou gumu, lecitin, sůl, kyselinu citronovou
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Vavreinová, Slavomíra
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software