About: The role of research and the present status of analytical methods for prooving food authenticity     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Prooving food autenticity or adelteration becomes increasingly important, as witnessed by the fact that this is also anchored in the food bill prepared by the European Union (see REGULATION (EC) NO 178/2002 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND THE COUNCIL, of 28 January 2002, Part: Laying down the general principles and requirements of food law. Article 8: Protection of consumers´interests (UN resolution No 39/248), but the bill also deals with creating fair conditions for food trade on the European and worldwide scale. (en)
  • Prokazování autenticity, resp. falšování potravin nabývá stále většího významu, o čemž svědčí i skutečnost, že jsou zakotveny v návrhu nového zákona o potravinách, připravovaného v rámci Evropské unie (viz REGULATION (EC) NO 178/2002 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND THE COUNCIL of 28 January, Part: Laying down the general principles and requirements of food law, Article 8: Protection of consumers´interests.). Hlavní důraz je v této souvislosti kladen na ochranu zájmů spotřebitele (resoluce OSN č. 39/248), ale dotýká se i vytváření férových podmínek onchodu s potravinami v evropském i celosvětovém měřítku.
Title
  • The role of research and the present status of analytical methods for prooving food authenticity
  • The role of research and the present status of analytical methods for prooving food authenticity (cs)
  • Úloha výzkumu a současný stav v oblasti analytických metod pro průkaz autenticity potravin (en)
skos:prefLabel
  • The role of research and the present status of analytical methods for prooving food authenticity
  • The role of research and the present status of analytical methods for prooving food authenticity (cs)
  • Úloha výzkumu a současný stav v oblasti analytických metod pro průkaz autenticity potravin (en)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/02:00000077!RIV/2003/MZE/M04003/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 30-33
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE-M04-99-01)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 662659
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/02:00000077
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • proving food autenticity; food adulteration; consumer protection; food trade conditions (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F19FE790F703]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvku XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Bohačenko, Ivan
  • Kopicová, Zdenka
  • Špicner, Jindřich
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav potravinářský Praha
https://schema.org/isbn
  • 80-902671-5-7
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 77 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software