Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Prooving food autenticity or adelteration becomes increasingly important, as witnessed by the fact that this is also anchored in the food bill prepared by the European Union (see REGULATION (EC) NO 178/2002 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND THE COUNCIL, of 28 January 2002, Part: Laying down the general principles and requirements of food law. Article 8: Protection of consumers´interests (UN resolution No 39/248), but the bill also deals with creating fair conditions for food trade on the European and worldwide scale. (en)
- Prokazování autenticity, resp. falšování potravin nabývá stále většího významu, o čemž svědčí i skutečnost, že jsou zakotveny v návrhu nového zákona o potravinách, připravovaného v rámci Evropské unie (viz REGULATION (EC) NO 178/2002 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND THE COUNCIL of 28 January, Part: Laying down the general principles and requirements of food law, Article 8: Protection of consumers´interests.). Hlavní důraz je v této souvislosti kladen na ochranu zájmů spotřebitele (resoluce OSN č. 39/248), ale dotýká se i vytváření férových podmínek onchodu s potravinami v evropském i celosvětovém měřítku.
|
Title
| - The role of research and the present status of analytical methods for prooving food authenticity
- The role of research and the present status of analytical methods for prooving food authenticity (cs)
- Úloha výzkumu a současný stav v oblasti analytických metod pro průkaz autenticity potravin (en)
|
skos:prefLabel
| - The role of research and the present status of analytical methods for prooving food authenticity
- The role of research and the present status of analytical methods for prooving food authenticity (cs)
- Úloha výzkumu a současný stav v oblasti analytických metod pro průkaz autenticity potravin (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/02:00000077!RIV/2003/MZE/M04003/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/02:00000077
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - proving food autenticity; food adulteration; consumer protection; food trade conditions (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník příspěvku XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Bohačenko, Ivan
- Kopicová, Zdenka
- Špicner, Jindřich
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Výzkumný ústav potravinářský Praha
|
https://schema.org/isbn
| |