About: Buckwheat tops in foods     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • První aplikace pohankového listí do extrudovaného výrobku z důvodu velice příznivého, přirozeně vysokého obsahu rutinu. Vývoj výrobku od laboratorních pokusů pro průmyslovou výrobu. Sledování mikrobiální nezávadnosti, senzorické jakosti a obsahu vybraných nutričních faktorů během skladování. Zkoumání určitých nutričně cenných faktorů v pohankové nati (rutin, antioxidační vlastnosti, vláknina). Stanovení antioxidační aktivity ve vybraných částech pohanky seté a sledování vlivu přídavku pohankového listí na změnu antioxidační aktivity.
  • First application of buckwheat leaves in an extruded product because of very favourable high natural content of rutin. Product development from laboratory experiments to industrial production. Study of microbial safety, sensory quality and content of selected nutritional factors during storage. Study of certain nutritionally valuable factors in buckwheat tops (rutin, antioxidant properties, fibre). Determination of antioxidant activity is selected parts of buckwheat and study of the influence of buckwheat leaf addition on the change of antioxidant activity. (en)
Title
  • Buckwheat tops in foods (en)
  • Pohanková nať v potravinách
  • Pohanková nať v potravinách (cs)
skos:prefLabel
  • Buckwheat tops in foods (en)
  • Pohanková nať v potravinách
  • Pohanková nať v potravinách (cs)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/02:00000073!RIV/2003/MZE/M04003/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 323-327
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE-M04-99-01)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 658645
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/02:00000073
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • buckwheat tops; rutin; antioxidant properties; Zatka s corn slice with buckwheat and garlic; Golden Salima Brno 2002; extrusion (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [76DA0663F941]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvků XXXIII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Fiedlerová, Vlasta
  • Holasová, Marie
  • Paulíčková, Ivana
  • Vavreinová, Slavomíra
  • Vyžralová, Kristina
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav potravinářský Praha
https://schema.org/isbn
  • 80-902671-5-7
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software