About: Studium metod stanovení vybraných alergenů vajec a mléka chromatografií na iontoměničích     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Among the most relevant allergens from egg white belong ovalbumin, ovomucoid and avidin, from milk beta-lactoglobulin. These allergenic proteins were studied from the point of view of possibility of their determination by ion-exchange chromatography. Analytical separation of beta-lactoglobulin from sweet whey on MONO Q anion exchanger and of ovomucoid from egg white on MONO S cation exchanger are suitable determination methods. (en)
  • Mezi nejzávažnější alergeny vaječného bílku patří ovalbumin, ovomukoid a avidin, mléka beta-laktoglobulin. Tyto alergenní bílkoviny byly studovány z hlediska jejich možného stanovení metodou iontoměnné chromatografie. Analytická separace beta.laktoglobulinu ze sladké syrovátky na anexu MONO Q a ovomukoidu z vaječného bílku na katexu MONO S je vhodnou metodou jejich stanovení.
Title
  • Studium metod stanovení vybraných alergenů vajec a mléka chromatografií na iontoměničích
  • Studium metod stanovení vybraných alergenů vajec a mléka chromatografií na iontoměničích (cs)
  • Study of the methods of the determination of selected allergens from eggs and milk by ion-exchange chromatography (en)
skos:prefLabel
  • Studium metod stanovení vybraných alergenů vajec a mléka chromatografií na iontoměničích
  • Studium metod stanovení vybraných alergenů vajec a mléka chromatografií na iontoměničích (cs)
  • Study of the methods of the determination of selected allergens from eggs and milk by ion-exchange chromatography (en)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/01:91992_1!RIV/2002/MZE/M04002/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 18
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(EP9199)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 697649
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/01:91992_1
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Allergen, beta-lactoglobulin, ovomucoid, determination, ion-exchange chromatography (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [1AD1FFE1972C]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr, ČR
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník souhrnů sdělení XXXII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Prošková, Alexandra
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav potravinářský Praha
https://schema.org/isbn
  • 80-902671-3-0
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 77 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software