About: Comparison of fermentation quality of maize silages in the Czech Republic and Slovakia     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Cílem této práce bylo ohodnotit faktory ovlivnění kvality kukuřičných siláží uložených v databázi České republiky (CZ) a Slovenska (SK). Studium zahrnulo 245 rozborů vzorků kukuřičných siláží z ČR a 285 vzorků siláží ze Slovenska. Siláže byly ohodnoceny podle roku žní kukuřice (2010, 2011, 2012) a obsahu sušiny (DM) siláže (pod 30%, 30 - 35%, 35 - 40% a přes 40%). Obecně, indikátory kvality kvašení nebyly významné ani mezi jednotlivými roky ani mezi CZ a SK.
  • Cílem této práce bylo ohodnotit faktory ovlivnění kvality kukuřičných siláží uložených v databázi České republiky (CZ) a Slovenska (SK). Studium zahrnulo 245 rozborů vzorků kukuřičných siláží z ČR a 285 vzorků siláží ze Slovenska. Siláže byly ohodnoceny podle roku žní kukuřice (2010, 2011, 2012) a obsahu sušiny (DM) siláže (pod 30%, 30 - 35%, 35 - 40% a přes 40%). Obecně, indikátory kvality kvašení nebyly významné ani mezi jednotlivými roky ani mezi CZ a SK. (cs)
  • The objective of this work was to evaluate factors affecting the quality of maize silages stored in the database of the Czech Republic (CZ) and Slovakia (SK). The study included 245 analyses of maize silages from the CZ and 285 silages from the SK. Silages were evaluated according to year of harvest of maize (2010, 2011, 2012) and content of dry matter (DM) of silage (under 30%, 30-35%, 35-40% and over 40%). In general, indicators of quality of fermentation were not significant different among years, or between the CZ and SK. Exceptions were in silages with DM of under 30 % and over 40 %, which presented inferior results in lactic acid and butyric acid contents compared to other silages. (en)
Title
  • Comparison of fermentation quality of maize silages in the Czech Republic and Slovakia (en)
  • Porovnání kvality fermentace a hodnocení kukuřičných siláží v Čechách a na Slovensku
  • Porovnání kvality fermentace a hodnocení kukuřičných siláží v Čechách a na Slovensku (cs)
skos:prefLabel
  • Comparison of fermentation quality of maize silages in the Czech Republic and Slovakia (en)
  • Porovnání kvality fermentace a hodnocení kukuřičných siláží v Čechách a na Slovensku
  • Porovnání kvality fermentace a hodnocení kukuřičných siláží v Čechách a na Slovensku (cs)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/13:#0001820!RIV14-MZE-00027014
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI91A240)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 97267
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/13:#0001820
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • silage, maize, dry matter, fermentation quality, lactic acid, butyric acid (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0AFF29ED2721]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Homolka, Petr
  • Koukolová, Veronika
  • Loučka, Radko
  • Mlynár, R.
  • Rajčáková, L.
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software