Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - The aim of this study was to investigate the effect of two breeds (Prestice Black-Pied and terminal crossbreed (BUxL)x(HxPn) and (BUxL)x(DxPn)) in the organic free-range system on performance, carcass traits, meat quality and fatty acid composition of Musculus longissimus dorsi and the back fat. In general Prestice Black-Pied pigs had similar average daily gain and lower total meat percentage of the carcass. The Prestice Black-Pied pork resulted in significantly (P<0,05) higher ultramuscular fat, lower content of hydroxyprolin and lower n-3 PUFA than the crossbreed. (en)
- Přeštické černostrakaté prase je původním českým plemenem, jež se odvozuje z místních krajových rázů, které vznikly v západních Čechách v oblasti Přešticka, Klatovska Domažlicka. V současné době je toto plemeno chováno v uzavřené populaci a je zahrnuto do Národního programu ochrany a využití genetických zdrojů hospodářských zvířat.
- Přeštické černostrakaté prase je původním českým plemenem, jež se odvozuje z místních krajových rázů, které vznikly v západních Čechách v oblasti Přešticka, Klatovska Domažlicka. V současné době je toto plemeno chováno v uzavřené populaci a je zahrnuto do Národního programu ochrany a využití genetických zdrojů hospodářských zvířat. (cs)
|
Title
| - Meat quality of Prestice Black-Pied and terminal crossbreed pigs (en)
- Kvalita masa přeštických prasat a finálních masných hybridů
- Kvalita masa přeštických prasat a finálních masných hybridů (cs)
|
skos:prefLabel
| - Meat quality of Prestice Black-Pied and terminal crossbreed pigs (en)
- Kvalita masa přeštických prasat a finálních masných hybridů
- Kvalita masa přeštických prasat a finálních masných hybridů (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/11:#0001527!RIV12-MZE-00027014
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/11:#0001527
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Prestice Black-Pied, organic free-range system, carcass traits, meat quality, fatty acid composition (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Vališ, Libor
- Šimečková, Marie
- Dostálová, Anne
- Koucký, Milan
|