About: Meat quality of Prestice Black-Pied and terminal crossbreed pigs     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The aim of this study was to investigate the effect of two breeds (Prestice Black-Pied and terminal crossbreed (BUxL)x(HxPn) and (BUxL)x(DxPn)) in the organic free-range system on performance, carcass traits, meat quality and fatty acid composition of Musculus longissimus dorsi and the back fat. In general Prestice Black-Pied pigs had similar average daily gain and lower total meat percentage of the carcass. The Prestice Black-Pied pork resulted in significantly (P<0,05) higher ultramuscular fat, lower content of hydroxyprolin and lower n-3 PUFA than the crossbreed. (en)
  • Přeštické černostrakaté prase je původním českým plemenem, jež se odvozuje z místních krajových rázů, které vznikly v západních Čechách v oblasti Přešticka, Klatovska Domažlicka. V současné době je toto plemeno chováno v uzavřené populaci a je zahrnuto do Národního programu ochrany a využití genetických zdrojů hospodářských zvířat.
  • Přeštické černostrakaté prase je původním českým plemenem, jež se odvozuje z místních krajových rázů, které vznikly v západních Čechách v oblasti Přešticka, Klatovska Domažlicka. V současné době je toto plemeno chováno v uzavřené populaci a je zahrnuto do Národního programu ochrany a využití genetických zdrojů hospodářských zvířat. (cs)
Title
  • Meat quality of Prestice Black-Pied and terminal crossbreed pigs (en)
  • Kvalita masa přeštických prasat a finálních masných hybridů
  • Kvalita masa přeštických prasat a finálních masných hybridů (cs)
skos:prefLabel
  • Meat quality of Prestice Black-Pied and terminal crossbreed pigs (en)
  • Kvalita masa přeštických prasat a finálních masných hybridů
  • Kvalita masa přeštických prasat a finálních masných hybridů (cs)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/11:#0001527!RIV12-MZE-00027014
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI101A164)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 208612
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/11:#0001527
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Prestice Black-Pied, organic free-range system, carcass traits, meat quality, fatty acid composition (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [816BA12AC6A1]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Vališ, Libor
  • Šimečková, Marie
  • Dostálová, Anne
  • Koucký, Milan
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software