About: Možnosti ovlivnění zastoupení mastných kyselin v hovězím mase     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Beef is a rich source of biologically valuable substances - proteins, some essential elements and vitamins for the human organism. This work deals specifically with the factors influencing fatty acids composition in beef. (en)
  • Hovězí maso je pro lidský organismus bohatým zdrojem biologicky hodnotných látek - bílkovin, některých esenciálních prvků a vitaminů. Tato práce se zabývá speciálně faktory, které ovlivňují zastoupení mastných kyselin v hovězím mase.
  • Hovězí maso je pro lidský organismus bohatým zdrojem biologicky hodnotných látek - bílkovin, některých esenciálních prvků a vitaminů. Tato práce se zabývá speciálně faktory, které ovlivňují zastoupení mastných kyselin v hovězím mase. (cs)
Title
  • Možnosti ovlivnění zastoupení mastných kyselin v hovězím mase
  • Možnosti ovlivnění zastoupení mastných kyselin v hovězím mase (cs)
  • Possibilities of influencing fatty acids composition in beef (en)
skos:prefLabel
  • Možnosti ovlivnění zastoupení mastných kyselin v hovězím mase
  • Možnosti ovlivnění zastoupení mastných kyselin v hovězím mase (cs)
  • Possibilities of influencing fatty acids composition in beef (en)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/09:#0001013!RIV10-MZE-00027014
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QH81228)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 327703
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/09:#0001013
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • beef; fatty acids; SFA; MUFA; PUFA (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [465C750790D2]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 20
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kott, Tomáš
  • Bartoň, Luděk
  • Bureš, Daniel
  • Zahrádková, Radka
issn
  • 1210-4086
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software