About: Metody ovlivňování množství a kvality mléčného tuku výživou dojnic     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • In the methodology, present findings of probable influence of diet on milk fat concentration and its fatty acids profile are compiled. The practical applications for influencing of milk fat level are presented. (en)
  • Metodika soustřeďuje současné poznatky o možném vlivu krmné dávky na koncentraci mléčného tuku a profil jeho mastných kyselin. Uvádí praktické možnosti ovlivnění úrovně tučnosti mléka.
  • Metodika soustřeďuje současné poznatky o možném vlivu krmné dávky na koncentraci mléčného tuku a profil jeho mastných kyselin. Uvádí praktické možnosti ovlivnění úrovně tučnosti mléka. (cs)
Title
  • Metody ovlivňování množství a kvality mléčného tuku výživou dojnic
  • Methods of affecting yield and quality of milk fat in dairy cows through nutrition (en)
  • Metody ovlivňování množství a kvality mléčného tuku výživou dojnic (cs)
skos:prefLabel
  • Metody ovlivňování množství a kvality mléčného tuku výživou dojnic
  • Methods of affecting yield and quality of milk fat in dairy cows through nutrition (en)
  • Metody ovlivňování množství a kvality mléčného tuku výživou dojnic (cs)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/08:#0000898!RIV09-MZE-00027014
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE0002701403)
http://linked.open...certifikacniOrgan
  • Ministerstvo zemědělství ČR Praha
http://linked.open.../datumCertifikace
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Ovlivnění profilu mastných kyselin ve prospěch nenasycených odpovídá současné zákaznické poptávce.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 379107
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/08:#0000898
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 978-80-7403-007-9
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • milk fat; yield; quality; nutrition; dairy cows (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [83ADDD9FEE4A]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Praha Uhříněves
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Jsou uvedeny postupy, jak ovlivnit množství a kvalitu mléčného tuku změnami krmné dávky
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Homolka, Petr
  • Kudrna, Václav
  • Burdych, Jiří
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software