About: Změna kompozice bílkovin v mléce dojnic vlivem tepelného stresu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of this experiment was to discover the influence of heat stress on protein composition in milk of dairy cows. By high temperatures, microbiological properties and chemical composition were mainly affected. Fat content increased by 10.6 % and protein content decreased by 3.5 %. (en)
  • Cílem práce bylo zjistit vliv tepelného stresu na kompozici bílkovin v mléce u dojnic. Vysokými teplotami byly nejvíce ovlivněny mikrobiologické vlastnosti mléka a chemické složení. Obsah tuku se zvýšil o 10,6 % a obsah bílkovin se snížil o 3,5 %.
  • Cílem práce bylo zjistit vliv tepelného stresu na kompozici bílkovin v mléce u dojnic. Vysokými teplotami byly nejvíce ovlivněny mikrobiologické vlastnosti mléka a chemické složení. Obsah tuku se zvýšil o 10,6 % a obsah bílkovin se snížil o 3,5 %. (cs)
Title
  • Změna kompozice bílkovin v mléce dojnic vlivem tepelného stresu
  • Změna kompozice bílkovin v mléce dojnic vlivem tepelného stresu (cs)
  • Changes in milk protein composition of dairy cows affected by heat stress (en)
skos:prefLabel
  • Změna kompozice bílkovin v mléce dojnic vlivem tepelného stresu
  • Změna kompozice bílkovin v mléce dojnic vlivem tepelného stresu (cs)
  • Changes in milk protein composition of dairy cows affected by heat stress (en)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/06:#0000724!RIV08-MZE-00027014
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 136-137
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1G46086)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 510105
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/06:#0000724
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • heat stress; milk properties; dairy cows (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [B37EA2DACF5E]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Den mléka 2006
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dolejš, Jan
  • Knížek, Josef
  • Toufar, Oldřich
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze
https://schema.org/isbn
  • 80-213-1498-2
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software