Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Increasing content of vitamin E and selenium in standard feed ration for broiler rabbits over the common level do not influence neither the performance nor basic parameters of meat composition. The selenium addition to feed ration result in the desirableincreasing selenium content in meat. The both additives increase oxydative stability of meat, its nutritional value and stability between production and consumption. (en)
- Zvýšení obsahu vitamínu E a selenu ve standardní krmné směsi pro brojlerové králíky nad běžnou úroveň nemá vliv na užitkovost ani na základní parametry složení masa. Přídavkem selenu do krmné směsi se však docílilo žádoucího zvýšení obsahu selenu v mase.Obě aditiva zvyšují oxidační stabilitu masa, jeho nutriční hodnotu a stabilitu v době mezi výrobou a spotřebou.
- Zvýšení obsahu vitamínu E a selenu ve standardní krmné směsi pro brojlerové králíky nad běžnou úroveň nemá vliv na užitkovost ani na základní parametry složení masa. Přídavkem selenu do krmné směsi se však docílilo žádoucího zvýšení obsahu selenu v mase.Obě aditiva zvyšují oxidační stabilitu masa, jeho nutriční hodnotu a stabilitu v době mezi výrobou a spotřebou. (cs)
|
Title
| - Vliv selenu a vitaminu E na kvalitu masa a užitkovost brojlerových králíků
- Vliv selenu a vitaminu E na kvalitu masa a užitkovost brojlerových králíků (cs)
- Influence of selenium and vitamin E on meat quality and performance of broiler rabbits (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv selenu a vitaminu E na kvalitu masa a užitkovost brojlerových králíků
- Vliv selenu a vitaminu E na kvalitu masa a užitkovost brojlerových králíků (cs)
- Influence of selenium and vitamin E on meat quality and performance of broiler rabbits (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/05:#0000136!RIV06-MZE-00027014
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - Z(MSM6046070901), Z(MZE0002701403)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/05:#0000136
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - broiler rabbit, selenium, vitamin E, meat quality, rabbit performance, oxidative stability (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Nové směry v chovu brojlerových králíků
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Skřivanová, Věra
- Dokoupilová, Adéla
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Česká zemědělská univerzita v Praze
|
https://schema.org/isbn
| |