Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - V hodnocení jatečných prasat za účelem zpeněžování došlo k významné změně zavedením systému SEUROP, kde je hlavním ukazatelem zmasilosti podíl svaloviny v jatečném těle. Klasifikace těl jatečných prasat je využitelná i ve šlechtění a produkci prasat a vmasném průmyslu. Kvalitní jatečné partie jsou více zastoupeny ve vyšších třídách jakosti. Bylo zjištěno, že v ČR je zmasilost jatečných prasat na dobré úrovni.
- V hodnocení jatečných prasat za účelem zpeněžování došlo k významné změně zavedením systému SEUROP, kde je hlavním ukazatelem zmasilosti podíl svaloviny v jatečném těle. Klasifikace těl jatečných prasat je využitelná i ve šlechtění a produkci prasat a vmasném průmyslu. Kvalitní jatečné partie jsou více zastoupeny ve vyšších třídách jakosti. Bylo zjištěno, že v ČR je zmasilost jatečných prasat na dobré úrovni. (cs)
- The significant change in classification of slaughter pigs for marketing purpose occured with the implementation of the SEUROP system, where the carcass lean meat content is the main indicator of meatiness.The classification of pig carcass bodies is available in breeding and production of pigs and in meat industry. The high-quality carcass section are more distributed in higher quality classes. From the characteristics of pig carcasses in the CR the acceptable level of pig meatiness was stated. (en)
|
Title
| - Zmasilost a marketing jatečných prasat
- Meatiness and marketing of slaughter pigs (en)
- Zmasilost a marketing jatečných prasat (cs)
|
skos:prefLabel
| - Zmasilost a marketing jatečných prasat
- Meatiness and marketing of slaughter pigs (en)
- Zmasilost a marketing jatečných prasat (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/05:#0000098!RIV06-MZE-00027014
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/05:#0000098
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - SEUROP System, lean meat content, marketing, price mask, pig carcass classification (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Moderní živočišná výroba - příloha Zemědělského týdeníku
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pulkrábek, Jan
- Vítek, Martin
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |