About: Účinek selenu a vitaminu E na kvalitu masa telat v mléčném výkrmu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • 3 groups of veal calves were compared. 2 experimental groups received Se supplement (0.5 mg per kg) in milk replacer, and the 2. experimental group still received 100 mg vitamin E per day. Meat of Se-fed calves contained significantly more Se and less cholesterol than meat of control calves. Concentration of Se in the liver and kidney tissue was not significantly affected by Se supplementation. (en)
  • Byly porovnávány 3 skupiny telat v méčném výkrmu. U dvou pokusných skupin byl do mléčného nápoje přidán selen (0,5 mg na kg), u 2. navíc vitamin E (100 mg denně). Maso telat krmených přídavkem Se obsahovalo průkazně více Se a méně cholesterolu než maso telat kontrolní skupiny. Koncentrace Se v játrech a ledvinách nebyla doplňkem Se signifikantně ovlivněna.
  • Byly porovnávány 3 skupiny telat v méčném výkrmu. U dvou pokusných skupin byl do mléčného nápoje přidán selen (0,5 mg na kg), u 2. navíc vitamin E (100 mg denně). Maso telat krmených přídavkem Se obsahovalo průkazně více Se a méně cholesterolu než maso telat kontrolní skupiny. Koncentrace Se v játrech a ledvinách nebyla doplňkem Se signifikantně ovlivněna. (cs)
Title
  • Účinek selenu a vitaminu E na kvalitu masa telat v mléčném výkrmu
  • Účinek selenu a vitaminu E na kvalitu masa telat v mléčném výkrmu (cs)
  • Effect of Selenium and Vitamin E on Quality of Meat of Veal Calves (en)
skos:prefLabel
  • Účinek selenu a vitaminu E na kvalitu masa telat v mléčném výkrmu
  • Účinek selenu a vitaminu E na kvalitu masa telat v mléčném výkrmu (cs)
  • Effect of Selenium and Vitamin E on Quality of Meat of Veal Calves (en)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/05:#0000093!RIV06-MZE-00027014
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 154-159
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE0002701403)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 547642
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/05:#0000093
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • veal calves, selenium, vitamin E, glutathione peroxidase, oxidative stability (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9797E74ED240]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • VI. Kábrtovy dietetické dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Marounek, Milan
  • Skřivanová, Eva
  • Skřivanová, Věra
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VFU
https://schema.org/isbn
  • 80-7305-521-X
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software