Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - U souboru jatečných prasat (n = 122) byl zjištěn podíl svaloviny v jatečně upraveném těle (JUT). Průměrná hodnota měřená přístrojem Ultra x FOM 300 dosáhla úrovně 55,80 %. Byl zjištěn podíl hlavních masitých částí v JUT zařazených do tříd jakosti S, E, Ua R. Podíl kýty bez tukového krytí z JUT činil ve třídě S 22,71 % a ve třídě R 17,95 %.
- U souboru jatečných prasat (n = 122) byl zjištěn podíl svaloviny v jatečně upraveném těle (JUT). Průměrná hodnota měřená přístrojem Ultra x FOM 300 dosáhla úrovně 55,80 %. Byl zjištěn podíl hlavních masitých částí v JUT zařazených do tříd jakosti S, E, Ua R. Podíl kýty bez tukového krytí z JUT činil ve třídě S 22,71 % a ve třídě R 17,95 %. (cs)
- Lean meat proportion was estimated in 122 pig carcasses. The average lean meat proportion determined using the apparatus Ultra x FOM 300 was 55.80 %. The carcasses were divided and weight proportions of main meaty parts from carcasses classified in different quality classes (S, E, U, R) were calculated. The proportion of leg without fat cover was 22.71 and 17.95 % in S and R, respectively. (en)
|
Title
| - Hodnocení výtěžnosti masa prasat podle klasifikace SEUROP
- Evaluation of Pig Carcass Meat Vield According to Classification Classes SEUROP (en)
- Hodnocení výtěžnosti masa prasat podle klasifikace SEUROP (cs)
|
skos:prefLabel
| - Hodnocení výtěžnosti masa prasat podle klasifikace SEUROP
- Evaluation of Pig Carcass Meat Vield According to Classification Classes SEUROP (en)
- Hodnocení výtěžnosti masa prasat podle klasifikace SEUROP (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/05:#0000045!RIV06-MZE-00027014
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/05:#0000045
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - pig, carcass value, lean meat proportion (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce prasat
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pulkrábek, Jan
- Vítek, Martin
- Vališ, Libor
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
|
https://schema.org/isbn
| |