About: Hodnocení výtěžnosti masa prasat podle klasifikace SEUROP     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • U souboru jatečných prasat (n = 122) byl zjištěn podíl svaloviny v jatečně upraveném těle (JUT). Průměrná hodnota měřená přístrojem Ultra x FOM 300 dosáhla úrovně 55,80 %. Byl zjištěn podíl hlavních masitých částí v JUT zařazených do tříd jakosti S, E, Ua R. Podíl kýty bez tukového krytí z JUT činil ve třídě S 22,71 % a ve třídě R 17,95 %.
  • U souboru jatečných prasat (n = 122) byl zjištěn podíl svaloviny v jatečně upraveném těle (JUT). Průměrná hodnota měřená přístrojem Ultra x FOM 300 dosáhla úrovně 55,80 %. Byl zjištěn podíl hlavních masitých částí v JUT zařazených do tříd jakosti S, E, Ua R. Podíl kýty bez tukového krytí z JUT činil ve třídě S 22,71 % a ve třídě R 17,95 %. (cs)
  • Lean meat proportion was estimated in 122 pig carcasses. The average lean meat proportion determined using the apparatus Ultra x FOM 300 was 55.80 %. The carcasses were divided and weight proportions of main meaty parts from carcasses classified in different quality classes (S, E, U, R) were calculated. The proportion of leg without fat cover was 22.71 and 17.95 % in S and R, respectively. (en)
Title
  • Hodnocení výtěžnosti masa prasat podle klasifikace SEUROP
  • Evaluation of Pig Carcass Meat Vield According to Classification Classes SEUROP (en)
  • Hodnocení výtěžnosti masa prasat podle klasifikace SEUROP (cs)
skos:prefLabel
  • Hodnocení výtěžnosti masa prasat podle klasifikace SEUROP
  • Evaluation of Pig Carcass Meat Vield According to Classification Classes SEUROP (en)
  • Hodnocení výtěžnosti masa prasat podle klasifikace SEUROP (cs)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/05:#0000045!RIV06-MZE-00027014
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 377-379
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE0002701403)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 523659
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/05:#0000045
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • pig, carcass value, lean meat proportion (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [CFC23360610C]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • České Budějovice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • České Budějovice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce prasat
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pulkrábek, Jan
  • Vítek, Martin
  • Vališ, Libor
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
https://schema.org/isbn
  • 80-85645-50-5
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 36 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software