Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Pro odhad podílu svaloviny (y) přístrojem Ultra x FOM 300 byla na podkladě disekcí 122 jatečných těl prasat odvozena regresní rovnice ve tvaru y (%) = 64,64865 x 0,76656 S + 0,06425 M. Uvedená rovnice vykazuje chybu odhadu se = 2,45. Mezi svalovinou zjištěnou přímo z disekce a odhadem regresní rovnicí byl korelační koeficient r = 0,83.
- Pro odhad podílu svaloviny (y) přístrojem Ultra x FOM 300 byla na podkladě disekcí 122 jatečných těl prasat odvozena regresní rovnice ve tvaru y (%) = 64,64865 x 0,76656 S + 0,06425 M. Uvedená rovnice vykazuje chybu odhadu se = 2,45. Mezi svalovinou zjištěnou přímo z disekce a odhadem regresní rovnicí byl korelační koeficient r = 0,83. (cs)
- Totally 122 pig carcasses from three hybrid combinations with the ratio of gilts and barrows 1:1 were used. Backfat thickness (S) and muscle depth (M) were measured by the ultrasound apparatus Ultra-FOM 300. To estimate lean meat proportion (y), the regression equations was derived as follows: y (%) = 64.64865 x 0.76656 S + 0.06425 M. The estimate error of the equation was se = 2.45. (en)
|
Title
| - Predikce svaloviny v jatečně upraveném těle prasat s využitím ultrazvukových metod
- Predikce svaloviny v jatečně upraveném těle prasat s využitím ultrazvukových metod (cs)
- Prediction of Meat Share in Slaughter Body of Pigs Using Ultrasound (en)
|
skos:prefLabel
| - Predikce svaloviny v jatečně upraveném těle prasat s využitím ultrazvukových metod
- Predikce svaloviny v jatečně upraveném těle prasat s využitím ultrazvukových metod (cs)
- Prediction of Meat Share in Slaughter Body of Pigs Using Ultrasound (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/05:#0000044!RIV06-MZE-00027014
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/05:#0000044
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - pig, carcass, lean meat proportion, carcass classification (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce prasat
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pulkrábek, Jan
- Vítek, Martin
- Vališ, Libor
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
|
https://schema.org/isbn
| |