Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Bylo hodnoceno 126 jatečných těl z běžné produkce jatečných prasat. Na základě disekcí byl stanoven podíl svaloviny v jatečném těle a podíl svaloviny v boku s kostí. Pro vztah mezi těmito dvěma údaji byl stanoven korelační koeficient, a to ve výši r plus, minus sr = 0,92 plus, minus 0,035.
- Bylo hodnoceno 126 jatečných těl z běžné produkce jatečných prasat. Na základě disekcí byl stanoven podíl svaloviny v jatečném těle a podíl svaloviny v boku s kostí. Pro vztah mezi těmito dvěma údaji byl stanoven korelační koeficient, a to ve výši r plus, minus sr = 0,92 plus, minus 0,035. (cs)
- Totally 126 carcasses of pigs originating from common pig production operations were analysed. Carcass lean meat proportions and belly lean meat proportions were determined by dissections. The correlation coefficient for the relationship between the twomentioned traits was r plus minus sr = 0.92 plus minus 0.035. (en)
|
Title
| - Podíl svaloviny v jatečném těle prasat jako ukazatel zmasilosti boku
- Podíl svaloviny v jatečném těle prasat jako ukazatel zmasilosti boku (cs)
- Lean meat proportion in pig carcasses as the indicator of belly meatiness (en)
|
skos:prefLabel
| - Podíl svaloviny v jatečném těle prasat jako ukazatel zmasilosti boku
- Podíl svaloviny v jatečném těle prasat jako ukazatel zmasilosti boku (cs)
- Lean meat proportion in pig carcasses as the indicator of belly meatiness (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/04:00010257!RIV/2005/MZE/M02005/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/04:00010257
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - pig;belly;lean meat proportion (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Universitas Bohemiae Meridionalis Budovicensis
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pulkrábek, Jan
- Vítek, Martin
- Vališ, Libor
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |