About: Estimation of lean meat proportion in belly of gilts and barrows     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • U souboru 20 prasniček vepříků byl hodnocen podíl svaloviny v jatečně opracovaném boku a podíl svaloviny v celém jatečném těle. U prasniček byla zjištěna hodnota 56 84 | 0 851 % u vepříků 54 24 | 0 778 % přístrojem FOM dále byly zjištěny hodnoty stené disekcí.
  • Lean meat proportion in belly and whole carcass of totally 20 gilts and barrows was determined. When the FOM device was used the average belly lean proportions for gilts and barrows were 56 84?0 851 % and 54 24?0 778 % respectively. These proportionre also determined using the detail dissection. (en)
Title
  • Estimation of lean meat proportion in belly of gilts and barrows (en)
  • Odhad podílu svaloviny v jatečně opracovaném boku u prasniček a vepříků
  • Odhad podílu svaloviny v jatečně opracovaném boku u prasniček a vepříků (cs)
skos:prefLabel
  • Estimation of lean meat proportion in belly of gilts and barrows (en)
  • Odhad podílu svaloviny v jatečně opracovaném boku u prasniček a vepříků
  • Odhad podílu svaloviny v jatečně opracovaném boku u prasniček a vepříků (cs)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/01:00000044!RIV/2002/MZE/M02002/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 95-97
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE-M02-99-04)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 689697
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/01:00000044
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • pig; belly; lean proportion (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [6F4981D02DEC]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Aktuální poznatky v chovu a šlechtění prasat
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pulkrábek, Jan
  • Vališ, Libor
  • Pavlík, Jan
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 80-7157-494-5
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 36 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software