About: Negative influence of high temperatures on dairy cows milk quality     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Vysoké teploty (30-32oC) výrazně negativně ovlivnily kvalitu mléka dojnic. Zvýšil se obsah tuku v mléce o 2 7-2 6 % a naopak se snížil obsah proteinů o 6 6-10 2 %. U prvotelek byl však opačný vliv. Výrazně se snížil obsah TPS až na úroveň standardu syrového mléka.
  • High temperature ambient (30-32oC) was affected microbiological charakters of dairy cows milk. It was higher milk fat about 2.7-2.6 % andlower was protein content about 6.6-10.2 %. At 1st lact.cows group was diametral effect. It was markedly decreased fatloss solid till on limits of raw milk standard. (en)
Title
  • Negative influence of high temperatures on dairy cows milk quality (en)
  • Negativní vliv vysokých teplot na kvalitu mléka dojnic
  • Negativní vliv vysokých teplot na kvalitu mléka dojnic (cs)
skos:prefLabel
  • Negative influence of high temperatures on dairy cows milk quality (en)
  • Negativní vliv vysokých teplot na kvalitu mléka dojnic
  • Negativní vliv vysokých teplot na kvalitu mléka dojnic (cs)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/01:00000024!RIV/2002/MZE/M02002/N
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(EP0960006313)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 688443
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/01:00000024
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • high temperatures; heat stress; microorganism; milk; milk composition (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...i/riv/kodPristupu
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [038468BE7215]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Nitra, SK
http://linked.open...n/vavai/riv/nosic
  • N
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
  • Slovenská bioklimatologická spoločnosť SAV
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dolejš, Jan
  • Knížek, Josef
  • Toufar, Oldřich
http://linked.open...rzeVyzkumneZpravy
  • Bioklimatologické pracovné dni 2001.
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 76 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software