About: Využití HPLC k hodnocení kvalitativních změn ve složení gluteninů vlivem fuzáriové infekce     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Tato práce popisuje stanardizovanou metodu přípravy infikovaných vzorků pro analýzu gluteninových podjednotek optimalizovanou tak, aby nedocházelo v průběhu extrakce k degradaci gluteninových podjednotek a zjistit, jak ovlivňuje fuzáriová infekce přítomnost a množství jednotlivých gluteninových podjednotek v uměle infikovaných vzorcích s vysokým obsahem deoxynivalenolu.
  • Tato práce popisuje stanardizovanou metodu přípravy infikovaných vzorků pro analýzu gluteninových podjednotek optimalizovanou tak, aby nedocházelo v průběhu extrakce k degradaci gluteninových podjednotek a zjistit, jak ovlivňuje fuzáriová infekce přítomnost a množství jednotlivých gluteninových podjednotek v uměle infikovaných vzorcích s vysokým obsahem deoxynivalenolu. (cs)
  • This article describes a standardized method of Fusarium infected sample preparation for glutenin analysis developed in order to avoid glutenin subunit degradation during the extraction. Based on this method, it was discover how the Fusarium infection can influence the presence of particular glutenin subunits in artificially infected samples with high deoxynivalenol content. (en)
Title
  • Využití HPLC k hodnocení kvalitativních změn ve složení gluteninů vlivem fuzáriové infekce
  • Využití HPLC k hodnocení kvalitativních změn ve složení gluteninů vlivem fuzáriové infekce (cs)
  • Using of HPLC method for measuring of qualitative changes in glutenin protein fraction cause by Fusarium infection (en)
skos:prefLabel
  • Využití HPLC k hodnocení kvalitativních změn ve složení gluteninů vlivem fuzáriové infekce
  • Využití HPLC k hodnocení kvalitativních změn ve složení gluteninů vlivem fuzáriové infekce (cs)
  • Using of HPLC method for measuring of qualitative changes in glutenin protein fraction cause by Fusarium infection (en)
skos:notation
  • RIV/00027006:_____/12:00002150!RIV13-MZE-00027006
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QH92155), Z(MZE0002700604)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 179522
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027006:_____/12:00002150
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • wheat; protein; Fusarium; HPLC; SDS PAGE (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [DDE5FC5562FA]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Vliv abiotických a biotických stresorů na vlastnosti rostlin 2012
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Bradová, Jana
  • Štočková, Lenka
  • Chrpová, Jana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze
https://schema.org/isbn
  • 978-80-213-2247-9
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 34 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software