About: Termická analýza meristematického pletiva česneku     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Práce byla zaměřena na stanovení termických vlastností meristematických pletiv česneku. Působením různě koncentrovaného kryoprotektivního roztoku PVS na vzrostný vrchol v určitém časovém intervalu došlo k ovlivnění obsahu vody v pletivech a tím méně bylo také krystalické vody. Se zvyšující se koncentrací PVS postupně docházelo k úbytku procenta krystalické vody.
  • Práce byla zaměřena na stanovení termických vlastností meristematických pletiv česneku. Působením různě koncentrovaného kryoprotektivního roztoku PVS na vzrostný vrchol v určitém časovém intervalu došlo k ovlivnění obsahu vody v pletivech a tím méně bylo také krystalické vody. Se zvyšující se koncentrací PVS postupně docházelo k úbytku procenta krystalické vody. (cs)
  • This study focused on the determination of thermal characteristics of the meristematic tissue of garlic. Raising differently concentrated Plant Vitrification Solution (PVS) on the garlic shoot tips in a certain time interval has the effect of formation water content in tissue and percentage of crystallized water. With increasing concentrations of PVS solution and exposure time the percentage of crystallized water gradually decreases. (en)
Title
  • Termická analýza meristematického pletiva česneku
  • Thermal analysis of meristematic tissue of garlic (en)
  • Termická analýza meristematického pletiva česneku (cs)
skos:prefLabel
  • Termická analýza meristematického pletiva česneku
  • Thermal analysis of meristematic tissue of garlic (en)
  • Termická analýza meristematického pletiva česneku (cs)
skos:notation
  • RIV/00027006:_____/10:00001608!RIV11-MSM-00027006
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(OC08062)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 292376
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027006:_____/10:00001608
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • garlic; PVS3; freezing; water crystalinity (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [BE714C8732A2]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Lísek u Bystřice nad Pernštejnem
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Pardubice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • 32. Mezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Faltus, Miloš
  • Zámečník, Jiří
  • Hejnák, V.
  • Kotková, R.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita Pardubice
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7395-259-4
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software