About: Možnosti ovlivnění jakosti rostlinných produktů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Nowadays the evaluation of agricultural product and food quality is the subject of interest of research institutes and standard practice. National and international reform of agrarian policy, competition aggravation, concomitant of market globalization, accruing knowledge of wide consumer's public in an area of environment, health and nutrition, as well as attention pointing on consumer's protection and on aspects of foodstuff safeness are cogent matter for new and tighten looks on plant primary commodity and food final product quality. (en)
  • Hodnocení jakosti zemědělských produktů a potravin se dostává daleko častěji než dříve do popředí zájmu jak vědeckých institucí, tak i praxe. Národní i mezinárodní reformy agrární politiky, zostření konkurence, průvodní jevy globalizace trhu, narůstající uvědomění široké spotřebitelské veřejnosti v oblasti životního prostředí, zdraví a výživy, jakož i pozornost cílená na ochranu spotřebitele a na aspekty bezpečnosti potravin, jsou pádnými důvody pro nové a zpřísněné pohledy na jakost rostlinných surovin a potravinářských finálních produktů.
  • Hodnocení jakosti zemědělských produktů a potravin se dostává daleko častěji než dříve do popředí zájmu jak vědeckých institucí, tak i praxe. Národní i mezinárodní reformy agrární politiky, zostření konkurence, průvodní jevy globalizace trhu, narůstající uvědomění široké spotřebitelské veřejnosti v oblasti životního prostředí, zdraví a výživy, jakož i pozornost cílená na ochranu spotřebitele a na aspekty bezpečnosti potravin, jsou pádnými důvody pro nové a zpřísněné pohledy na jakost rostlinných surovin a potravinářských finálních produktů. (cs)
Title
  • Možnosti ovlivnění jakosti rostlinných produktů
  • Možnosti ovlivnění jakosti rostlinných produktů (cs)
  • Affecting possibilities of plant product quality. (en)
skos:prefLabel
  • Možnosti ovlivnění jakosti rostlinných produktů
  • Možnosti ovlivnění jakosti rostlinných produktů (cs)
  • Affecting possibilities of plant product quality. (en)
skos:notation
  • RIV/00027006:_____/08:00000517!RIV09-MZE-00027006
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE0002700602)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 380862
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027006:_____/08:00000517
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • plant products; quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [359395724FA9]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
  • Neuveden
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Kvalita rostlinných produktů na prahu 3. tisíciletí
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Burešová, I.
  • Capouchová, I.
  • Faměra, O.
  • Novotný, F.
  • Hřivna, L.
  • Horáková, V.
  • Petr, J.
  • Prugar, Jaroslav
  • Hrušková, M.
  • Hanišová, A.
  • Horčička, J.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
https://schema.org/isbn
  • 978-80-86576-28-2
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software