About: Possibilities of utilization of minor crops for     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • According to shades of colour, nine various types of wholegrain flours were classified into three groups. Their nutritional value was evaluated and also suitability for yeasty and sourdough bread baking was tested in home bakery machine. It is more convenient to use rye sourdough for home-made wholegrain bread made of minor cereals. Yeasty 100% wholegrain breads are too dense (rye and semi-perennial rye). For making yeasty bread it is recommendable to mix with white bread flour (en)
  • Devět různých typů mouk bylo rozděleno do tří skupin podle barevného odstínu. Byla hodnocena jejich nutriční hodnota a vhodnost přípravy kvasnicových a kváskových chlebů v domácí pekárně. Nejvhodnější pro domácí přípravu chleba je z minoritních plodin celozrnná žitná mouka. 100% kvasnicový chleba z celozrnné mouky je příliš hutný (žitná a křibicová mouka). Pro přípravu kvasnicového chleba bylo doporučeno míchat celozrnnou mouku s bílou.
  • Devět různých typů mouk bylo rozděleno do tří skupin podle barevného odstínu. Byla hodnocena jejich nutriční hodnota a vhodnost přípravy kvasnicových a kváskových chlebů v domácí pekárně. Nejvhodnější pro domácí přípravu chleba je z minoritních plodin celozrnná žitná mouka. 100% kvasnicový chleba z celozrnné mouky je příliš hutný (žitná a křibicová mouka). Pro přípravu kvasnicového chleba bylo doporučeno míchat celozrnnou mouku s bílou. (cs)
Title
  • Possibilities of utilization of minor crops for (en)
  • Možnosti využití minoritních obilnin pro pečení chleba
  • Možnosti využití minoritních obilnin pro pečení chleba (cs)
skos:prefLabel
  • Possibilities of utilization of minor crops for (en)
  • Možnosti využití minoritních obilnin pro pečení chleba
  • Možnosti využití minoritních obilnin pro pečení chleba (cs)
skos:notation
  • RIV/00027006:_____/03:#####672!RIV06-MZE-00027006
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 57;63
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QD0057)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 616738
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027006:_____/03:#####672
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • bread, wholegrain bread, yeasty bread, sourdough, minor crops (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D316EF5F7E2F]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • VÚRV, Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • VÚRV, Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výzkum minoritních obilnin v ČR a jejich uplatnění v lidské výživě
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Gabrovská, Dana
  • Michalová, Anna
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VÚRV, Praha
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 77 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software