About: Verified technology for monitoring the status of projects in renewal of the cadastral documentation     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Technology allows the monitoring of the implementation of each step in the processing of the project and provides the user minimize user errors. It is designed very general and can be applied to any procedure, just in a database of where the technology is implemented to define the correct sequence of functions for a given activity. Run each function is recorded in a database, including its outcome, possible errors and complete protocol, based on this information database procedure is evaluated whether it is possible to run the required functions or user is offered the one who has to follow. (en)
  • Technologie umožňuje sledování provádění jednotlivých kroků při zpracování projektu uživatelem a zajišťuje tím minimalizaci chyb uživatele. Je navržena zcela obecně a dá se použít pro jakýkoliv postup, stačí do databázové části, kam je tato technologie implementována nadefinovat správný sled funkcí pro danou činnost. Běh každé funkce je do databáze zaznamenán včetně jejího výsledku, případných chyb a kompletního protokolu, na základě těchto informací je databázovou procedurou vyhodnoceno, zda je možné spustit uživatelem požadovanou funkcí nebo je nabídnuta ta, která má následovat.
  • Technologie umožňuje sledování provádění jednotlivých kroků při zpracování projektu uživatelem a zajišťuje tím minimalizaci chyb uživatele. Je navržena zcela obecně a dá se použít pro jakýkoliv postup, stačí do databázové části, kam je tato technologie implementována nadefinovat správný sled funkcí pro danou činnost. Běh každé funkce je do databáze zaznamenán včetně jejího výsledku, případných chyb a kompletního protokolu, na základě těchto informací je databázovou procedurou vyhodnoceno, zda je možné spustit uživatelem požadovanou funkcí nebo je nabídnuta ta, která má následovat. (cs)
Title
  • Verified technology for monitoring the status of projects in renewal of the cadastral documentation (en)
  • Ověřená technologie pro sledování stavu projektů při obnově operátu
  • Ověřená technologie pro sledování stavu projektů při obnově operátu (cs)
skos:prefLabel
  • Verified technology for monitoring the status of projects in renewal of the cadastral documentation (en)
  • Ověřená technologie pro sledování stavu projektů při obnově operátu
  • Ověřená technologie pro sledování stavu projektů při obnově operátu (cs)
skos:notation
  • RIV/00025615:_____/12:#0001852!RIV13-MSM-00025615
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Kontrola celého procesu již v jeho průběhu výrazně snižuje čas nutný k opravě jednotlivých chyb, nedojde k řetězení návazných chyb, ale chyba je okamžitě opravena a teprve poté je umožněn postup na další technologický krok, tím je dosaženo značných úspor času při zpracovaní.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 157400
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00025615:_____/12:#0001852
http://linked.open...terniIdentifikace
  • RVO21-1c
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cadastre of real estates; workflow; the technological process (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FB4C6EAC32F1]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Technologie je implementována v DB části ve schématu produktu, má plný přístup k tabulkám zpracovávaného projektu a umožňuje sledovat správnost celého postupu na základě pravidel regulujících procesy, předávaných informací a metrik procesu. Uzavřena smlouva na užití výsledků s ČÚZK, IČ:025712, č. ČÚZK-32495/2012-22 (VÚGTK-12/2012) ze dne 28.12.2012. Kontaktní osoba: Ing. Jana Zaoralová, Ph.D., Ústecká 98, Zdiby, +420226802328, jana.zaoralova@vugtk.cz.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Zaoralová, Jana
  • Hejplík, Václav
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 24 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software