About: Kreativní odvětví a evropské fondy (Možnosti podpory kulturních a kreativních průmyslů z evropských fondů v České republice)     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • On 8th Decembre 2011 the workshop Creative Industries and European Funds was held at the New Stage of the National Theatre in Prague. The target gtroup of the event were professional public, entrepreneurs, artists and representatives of the public organisations and NGOs. The goal of the event was to point out the relevance of the creative industries for the growth, export and employment of the Czech economy and present and discuss the possibilities of the strategic support of cultural and creative sectors (advertising, design, architecture, video games, TV and radio, books and press, film, music, art market, performing arts, etc.) especially from the European funds. The strategic programs were presented by the representatives of the Ministry of Culture, Ministry of Industry and Trade, Ministry of Foreign Affairs, Directorate-General of EU for Education and Culture, Czech Trade agency, British Council etc. The workshop was organized This program has been held in cooperation of the Art and Theatre Institute, Pro Culture and British Council Czech Republic. (en)
  • Za velkého zájmu odborné veřejnosti z řad tvůrců, podnikatelů, zástupců profesních oborových organizací a pracovníků samosprávných úřadů se dne 8. prosince 2011 uskutečnil na Nové scéně Národního divadla v Praze seminář s názvem Kreativní odvětví a evropské fondy. Jeho cílem bylo upozornit na význam kreativních průmyslů pro českou ekonomiku, její růst, export a zaměstnanost, a dále upozornit na možnost strategické podpory těchto odvětví (reklama, design, architektura, videohry, TV a rozhlas, knihy a tisk, film, hudba, trh s výtvarným uměním, scénická umění a další) z evropských, především strukturálních, fondů. Své příspěvky na semináři přednesli zástupci Ministerstva kultury, Ministerstva průmyslu a obchodu, Generálního ředitelství pro vzdělávání a kulturu Evropské komise, Ministerstva zahraničních věcí, agentury CzechTrade a další. Seminář se konal ve spolupráci Institutu umění – Divadelního ústavu, centra pro kulturu Pro Culture a British Councilu v ČR.
  • Za velkého zájmu odborné veřejnosti z řad tvůrců, podnikatelů, zástupců profesních oborových organizací a pracovníků samosprávných úřadů se dne 8. prosince 2011 uskutečnil na Nové scéně Národního divadla v Praze seminář s názvem Kreativní odvětví a evropské fondy. Jeho cílem bylo upozornit na význam kreativních průmyslů pro českou ekonomiku, její růst, export a zaměstnanost, a dále upozornit na možnost strategické podpory těchto odvětví (reklama, design, architektura, videohry, TV a rozhlas, knihy a tisk, film, hudba, trh s výtvarným uměním, scénická umění a další) z evropských, především strukturálních, fondů. Své příspěvky na semináři přednesli zástupci Ministerstva kultury, Ministerstva průmyslu a obchodu, Generálního ředitelství pro vzdělávání a kulturu Evropské komise, Ministerstva zahraničních věcí, agentury CzechTrade a další. Seminář se konal ve spolupráci Institutu umění – Divadelního ústavu, centra pro kulturu Pro Culture a British Councilu v ČR. (cs)
Title
  • Kreativní odvětví a evropské fondy (Možnosti podpory kulturních a kreativních průmyslů z evropských fondů v České republice)
  • Kreativní odvětví a evropské fondy (Možnosti podpory kulturních a kreativních průmyslů z evropských fondů v České republice) (cs)
  • Creative Sectors and European Funds (Possibilities of the Cultural and Creative Industires Support from the Eropean Funds in the Czech Republic) (en)
skos:prefLabel
  • Kreativní odvětví a evropské fondy (Možnosti podpory kulturních a kreativních průmyslů z evropských fondů v České republice)
  • Kreativní odvětví a evropské fondy (Možnosti podpory kulturních a kreativních průmyslů z evropských fondů v České republice) (cs)
  • Creative Sectors and European Funds (Possibilities of the Cultural and Creative Industires Support from the Eropean Funds in the Czech Republic) (en)
skos:notation
  • RIV/00023205:_____/11:#0000171!RIV12-MK0-00023205
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(DD07P03OUK004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 208376
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00023205:_____/11:#0000171
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Structural Funds; Cultural Industries; Creative Industries; European Funds (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [956A2D515444]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/statKonaniAkce
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Žáková, Eva
  • Cikánek, Martin
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/ukonceniAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software