About: Fázový závěs HMC1032LP6GE     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Low noise phase-locked loop (PLL) is primarily intended for use with high precision timing systems. It can generate suitable frequency of 100MHz stable in both short and long term using internal low noise voltage-controlled oscillator locked to an external long term stable reference, e.g., GPS disciplined oscillator of 10MHz. The device has an external passive loop filter which may be changed in order to slightly adjust the parameters of the PLL to match needs of specific application. The device can lock to a reference signal with amplitude of at least 100mV producing multiplied frequency with amplitude of 0.7V. Power consumption of the device is below 2.4W. (en)
  • Nízkošumový fázový závěs (PLL) je určen zejména pro generaci zdrojové frekvence pro časoměrné systémy s velkým rozlišením. V případě, že je zavěšen na dlouhodobě stabilní referenční signál (např. oscilátor řízený GPS s frekvencí10MHz), poskytuje díky nízkošumovému vniřnímu napětím řízenému oscilátoru signál o frekvenci 100MHz vhodný pro časoměrné účely, který je krátkodobě i dlouhodobě stabilní. Zařízení má vnější pasivní filtr, jehož obměnou lze mírně upravit parametry PLL tak, aby vyhovovaly konkrétní aplikaci. Amplituda referenčního signálu musí být nejméně 100mV. Výstupní amplituda vynásobeného signálu je 0,7V a příkon 2,4W.
  • Nízkošumový fázový závěs (PLL) je určen zejména pro generaci zdrojové frekvence pro časoměrné systémy s velkým rozlišením. V případě, že je zavěšen na dlouhodobě stabilní referenční signál (např. oscilátor řízený GPS s frekvencí10MHz), poskytuje díky nízkošumovému vniřnímu napětím řízenému oscilátoru signál o frekvenci 100MHz vhodný pro časoměrné účely, který je krátkodobě i dlouhodobě stabilní. Zařízení má vnější pasivní filtr, jehož obměnou lze mírně upravit parametry PLL tak, aby vyhovovaly konkrétní aplikaci. Amplituda referenčního signálu musí být nejméně 100mV. Výstupní amplituda vynásobeného signálu je 0,7V a příkon 2,4W. (cs)
Title
  • Fázový závěs HMC1032LP6GE
  • Fázový závěs HMC1032LP6GE (cs)
  • Phase-locked loop with HMC1032LP6GE (en)
skos:prefLabel
  • Fázový závěs HMC1032LP6GE
  • Fázový závěs HMC1032LP6GE (cs)
  • Phase-locked loop with HMC1032LP6GE (en)
skos:notation
  • RIV/00010669:_____/12:#0001525!RIV13-MPO-00010669
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Násobička frekvence založená na fázovém závěsu HMC1032LP6GE je především podpůrným prostředkem pro charakterizaci a měření převodníku čas-číslo. Obecně je uplatnitelná ve všech digitálních obvodech s hradlovými poli, kde je kladen důraz na stabilitu taktovací frekvence lepší, než jakou poskytuje vestavěná násobička v hradlovém poli a umožní tak snížit náklady v řádech desítek tis. Kč při testování.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 136280
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00010669:_____/12:#0001525
http://linked.open...terniIdentifikace
  • R-5565
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • phase-locked loop; noise voltage (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [704B40A8C669]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • zdrojova frekvence: 10MHz, vystupni frekvence: 100MHz, amplituda > > vystupni > > frekvence: 0,7V do 50 Ohmu, prikon: 2,4W. Funkčni vzorek byl vyroben a ověřen.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Michálek, Vojtěch
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software