About: Use Fluorescence methods for the detection of soy protein in meat products     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem studie bylo ověřit metodiku pro stanovení sójové bílkoviny v masných výrobcích pomocí fluorescenční mikroskopie. Pro detekci byl zvolen histologický postup optimalizovaný pomocí kryořezů. V tomto postupu není nutné použít odparafinování řezů, což snižuje dobu potřebnou pro analýzu. Naše výsledky pak byly porovnány s metodou ELISA a imunohistochemickým vyšetřením, kde procentuální srovnání fluorescence s metodou ELISA bylo 75,59% a fluorescence s imunohistochemickou zkouškou bylo 91,34%.
  • Cílem studie bylo ověřit metodiku pro stanovení sójové bílkoviny v masných výrobcích pomocí fluorescenční mikroskopie. Pro detekci byl zvolen histologický postup optimalizovaný pomocí kryořezů. V tomto postupu není nutné použít odparafinování řezů, což snižuje dobu potřebnou pro analýzu. Naše výsledky pak byly porovnány s metodou ELISA a imunohistochemickým vyšetřením, kde procentuální srovnání fluorescence s metodou ELISA bylo 75,59% a fluorescence s imunohistochemickou zkouškou bylo 91,34%. (cs)
  • The aim of the study was to prove the methodology for determination of soy protein in meat products by fluorescence microscopy. For detection was chosen a histological procedure optimized by using of cryo slices. In this procedure was not necessary to use dewaxing of slices, which reduces the time required for analysis. Our results were then compared with the ELISA method and immunohistochemical examination, where the percentage of matches for comparing fluorescence with ELISA were 75.59% and fluorescence with immunohistochemistry examination were 91.34%. (en)
Title
  • Use Fluorescence methods for the detection of soy protein in meat products (en)
  • Využití fluorescenčních metod k detekci sójového proteinu v masných výrobcích
  • Využití fluorescenčních metod k detekci sójového proteinu v masných výrobcích (cs)
skos:prefLabel
  • Use Fluorescence methods for the detection of soy protein in meat products (en)
  • Využití fluorescenčních metod k detekci sójového proteinu v masných výrobcích
  • Využití fluorescenčních metod k detekci sójového proteinu v masných výrobcích (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/13:43872200!RIV14-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • March
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 115987
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/13:43872200
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • food allergy; meat products; fluorescence microscopy; immunohistochemistry (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • SK - Slovenská republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3C393426839F]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Potravinárstvo
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 7
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pospiech, Matej
  • Tremlová, Bohuslava
  • Talandová, Michaela
issn
  • 1337-0960
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 76 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software