Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The aim of this work was to determine decarboxylation activity of enterococci, which were isolated from the cheeses sheep's milk. Positive strains enterococci for TYR constituted 98 % (63 strains). Contents of TYR range from 1006 to 1844 mg.l and for most strains exceeded 1000 mg.l. For enterococci was determened the maximum level of HIS 2.74 mg.l. (en)
- Cílem této práce bylo zjistit, dekarboxylační aktivitu enterokoků, které byly izolovány ze sýrů z ovčího mléka. Pozitivních kmenů enterokoků na TYR představovalo 98 % (63 kmenů). Obsah TYR byl v rozmezí 1006-1844 mg.l a pro většinu kmenů překročil 1000 mg.l. Pro enterokoky byla stanovena maximální úroveň.
- Cílem této práce bylo zjistit, dekarboxylační aktivitu enterokoků, které byly izolovány ze sýrů z ovčího mléka. Pozitivních kmenů enterokoků na TYR představovalo 98 % (63 kmenů). Obsah TYR byl v rozmezí 1006-1844 mg.l a pro většinu kmenů překročil 1000 mg.l. Pro enterokoky byla stanovena maximální úroveň. (cs)
|
Title
| - Sledovaní schopnosti tvorby biogenních aminů u vybraných mikroorganismů v sýrech z ovčího mléka
- Monitoring of biogenic amines formation in selected microorganisms in cheese from sheep's milk (en)
- Sledovaní schopnosti tvorby biogenních aminů u vybraných mikroorganismů v sýrech z ovčího mléka (cs)
|
skos:prefLabel
| - Sledovaní schopnosti tvorby biogenních aminů u vybraných mikroorganismů v sýrech z ovčího mléka
- Monitoring of biogenic amines formation in selected microorganisms in cheese from sheep's milk (en)
- Sledovaní schopnosti tvorby biogenních aminů u vybraných mikroorganismů v sýrech z ovčího mléka (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/09:00002322!RIV10-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/09:00002322
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - biogenic amines; decarboxylase; blue-veined cheese; HPLC (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - sborník XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Borkovcová, Ivana
- Vorlová, Lenka
- Standarová, Eva
- Necidová, Lenka
- Dušková, Marta
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |