About: The slaughtery quality of the Avian 34 chickens fed to the higher age     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byly prezentovány výsledky výkrmu kuřat do vyššího věku (49, 56 a 70 dnů) a vlivy na výtěžnost jednotlivých částí jatečného těla a tkání. Byly hodnoceny rozdíly ve zrání masa.
  • The results of the chicken feeding to higher age (49, 56 a 70 dnů) and the effects on the yield of the main body parts and tissues are presented. The differences in the meat ripening were presented. (en)
Title
  • The slaughtery quality of the Avian 34 chickens fed to the higher age (en)
  • Jatečná hodnota kuřat Avian 34 vykrmovaných do vyšší hmotnosti
  • Jatečná hodnota kuřat Avian 34 vykrmovaných do vyšší hmotnosti (cs)
skos:prefLabel
  • The slaughtery quality of the Avian 34 chickens fed to the higher age (en)
  • Jatečná hodnota kuřat Avian 34 vykrmovaných do vyšší hmotnosti
  • Jatečná hodnota kuřat Avian 34 vykrmovaných do vyšší hmotnosti (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/00:23401045!RIV/2001/MZE/432101/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 29
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(EP0960996197), Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
  • Simeonovová, Jana
  • Ingr, Ivo
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 714406
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/00:23401045
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • chickens;higher age feeding;higher weight;quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [5C8C47D546FF]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • MZLU v Brně
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník XXVII. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Simeonovová, Jana
  • Straková, Eva
  • Suchý, Pavel
  • Ingr, Ivo
  • Fábková, Eva
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software