Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The presentation was concerned on isolation and usage of biological active components from egg white, especially lysozyme, ovotransferrin and avidin, and from egg yolk, especially phospholipids, choline, cholesterol and polypeptide IgY. All these compounds are apply in biochemistry, biochemical analyses and diagnostics, in medicine and pharmacy, some of them also in food production and in cosmetics. (en)
- Prezentace se zabývala izolací a využitím biologicky aktivních složek z vaječného bílku, zejména lysozymem, ovotransferinem a avidinem a z vaječného žloutku, zejména fosfolipidy, cholinem, cholesterolem a polypeptidem IgY. Všechny uvedené látky se využívají v biochemii, biochemické analytice a diagnostice, v medicině a ve farmacii, některé i v potravinářství a kosmetice.
- Prezentace se zabývala izolací a využitím biologicky aktivních složek z vaječného bílku, zejména lysozymem, ovotransferinem a avidinem a z vaječného žloutku, zejména fosfolipidy, cholinem, cholesterolem a polypeptidem IgY. Všechny uvedené látky se využívají v biochemii, biochemické analytice a diagnostice, v medicině a ve farmacii, některé i v potravinářství a kosmetice. (cs)
|
Title
| - Využití vaječného bílku a žloutku k nepotravinářským účelům
- Use of egg white and egg yolk for non-food purposes (en)
- Využití vaječného bílku a žloutku k nepotravinářským účelům (cs)
|
skos:prefLabel
| - Využití vaječného bílku a žloutku k nepotravinářským účelům
- Use of egg white and egg yolk for non-food purposes (en)
- Využití vaječného bílku a žloutku k nepotravinářským účelům (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/08:00021299!RIV09-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/08:00021299
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - egg white; lysozyme; ovotransferrin; avidin; egg yolk; phospholipids; choline; cholesterol; IgY (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník z 35. české drůbežářské konference DRŮBEŽ 2008
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |