Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - In an ongoig discussion of it is butter (milk fat) or margarine (plant fat) that is optimal for our diet. The fact that the milk fat contains many minor fatty acids is mostly neglected. The 11-cyclohexaneundecanoic acid is contained in cow milk fat in amount 0.1 - 0.2 %. It is also contained in human milk. This acid was synthesized and its antimicrobial properties were investigated. (en)
- Je stálá diskuse, zda máslo (mléčný tuk) nebo margarín (rostlinný tuk) je optimální pro naši výživu. Fakt, že mléčný tuk obsahuje mnoho minoritních mastných kyselin je většinou přehlížen. 11-cyklohexyludekanová kyselina je obsažena v kravském mléce v množství 0,1 - 0,2 %. V mateřském mléce je taktéž obsažena. Tato kyselina byla syntetizována a byly zkoumány její antimikrobiální vlastnosti.
- Je stálá diskuse, zda máslo (mléčný tuk) nebo margarín (rostlinný tuk) je optimální pro naši výživu. Fakt, že mléčný tuk obsahuje mnoho minoritních mastných kyselin je většinou přehlížen. 11-cyklohexyludekanová kyselina je obsažena v kravském mléce v množství 0,1 - 0,2 %. V mateřském mléce je taktéž obsažena. Tato kyselina byla syntetizována a byly zkoumány její antimikrobiální vlastnosti. (cs)
|
Title
| - Význam minoritních mastných kyselin v jedlých tucích
- Význam minoritních mastných kyselin v jedlých tucích (cs)
- Importance of minority fatty acid in edible fats (en)
|
skos:prefLabel
| - Význam minoritních mastných kyselin v jedlých tucích
- Význam minoritních mastných kyselin v jedlých tucích (cs)
- Importance of minority fatty acid in edible fats (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/08:00021128!RIV09-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/08:00021128
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - 11-cycklohexaneundecanoic acid; milk fat; margarine; antimicrobial properties (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník přednášek XLVI. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Filip, Vladimír
- Šmidrkal, Jan
- Karlová, Tereza
- Zárubová, Markéta
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Odborná skupina pro tuky, detergenty a kosmetickou chemii České společnosti chemické
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |