Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Tato práce byla zaměřena na sledování společného účinku Lactococcus lactis subsp. lactis (kmene NIZO R5 nebo HMM 32) a lysozymu (100 mg kg-1 tvarohu) na růst Bacillus cereus DMF 2001 v modelového systému tvarohu (počáteční denzita 1 amp;#8729; 103 JTK g-1 tvarohu), a dále na sledování mikrobiologické kvality vyrobeného tvarohu při dvou různých teplotách skladování (8 oC a 20 oC) během 14 dnů.
- Tato práce byla zaměřena na sledování společného účinku Lactococcus lactis subsp. lactis (kmene NIZO R5 nebo HMM 32) a lysozymu (100 mg kg-1 tvarohu) na růst Bacillus cereus DMF 2001 v modelového systému tvarohu (počáteční denzita 1 amp;#8729; 103 JTK g-1 tvarohu), a dále na sledování mikrobiologické kvality vyrobeného tvarohu při dvou různých teplotách skladování (8 oC a 20 oC) během 14 dnů. (cs)
- This work was focused on monitoring of common effect of Lactococcus lactis subsp. lactis (NIZO R5 or HMM 32 strain) and lysozyme (100 mg kg-1 of curd) on the growth of Bacillus cereus DMF 2001 directly added into the model curd system (initial density 1 amp;#8729; 103 CFU g-1 curd) and than on monitoring of microbiological quality of produced curds at two different storage temperatures (8oC and 20oC) during 14 days (en)
|
Title
| - Kombinace lysozymu a laktokoků produkujících nisin na růst Bacillus cereus DMF 2001 v modelovém systému tvarohu.
- Kombinace lysozymu a laktokoků produkujících nisin na růst Bacillus cereus DMF 2001 v modelovém systému tvarohu. (cs)
- Influence of combination of lysozyme and nisin-producing lactococci on the growth of Bacillus cereus DMF 2001 in the model curd system. (en)
|
skos:prefLabel
| - Kombinace lysozymu a laktokoků produkujících nisin na růst Bacillus cereus DMF 2001 v modelovém systému tvarohu.
- Kombinace lysozymu a laktokoků produkujících nisin na růst Bacillus cereus DMF 2001 v modelovém systému tvarohu. (cs)
- Influence of combination of lysozyme and nisin-producing lactococci on the growth of Bacillus cereus DMF 2001 in the model curd system. (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/06:00017181!RIV07-MZE-22330___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(QF3163), Z(MSM6046137305)
|
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/06:00017181
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - lysozym, Lactococcus lactis, nisin, Bacillus cereus, curd (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Plocková, Milada
- Šviráková, Eva
- Tichovský, Petr
- Ostapčuk, Radek
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |