Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Only the strain NIZO B33 was characterized on the basis of phenotypical properties (hydrolysis of arginine, fermenation of citrate and carbohydrates, tolerance to NaCl, pH, temperature and methylene blue) as Lactococcus lactis subsp. cremoris out of thecollection of 20 lactococcal strains. Remaining 19 strains were identified as Lactococcus lactis subsp. lactis. (en)
- Z kolekce 20 laktokoků byl na základě fenotypických vlastností (hydrolýza argininu, fermentace citrátů a cukrů, tolerance k NaCl, pH, teplotě a methylenové modři) pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenů bylo určeno jako poddruh lactis.
- Z kolekce 20 laktokoků byl na základě fenotypických vlastností (hydrolýza argininu, fermentace citrátů a cukrů, tolerance k NaCl, pH, teplotě a methylenové modři) pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenů bylo určeno jako poddruh lactis. (cs)
|
Title
| - Differentiation of subspecies L. lactis subsp. lactis and L. lactis subsp. cremoris according phenotypical methods (en)
- Rozlišení poddruhů L. lactis subsp. lactis a L. lactis subsp. cremoris pomocí fenotypických metod
- Rozlišení poddruhů L. lactis subsp. lactis a L. lactis subsp. cremoris pomocí fenotypických metod (cs)
|
skos:prefLabel
| - Differentiation of subspecies L. lactis subsp. lactis and L. lactis subsp. cremoris according phenotypical methods (en)
- Rozlišení poddruhů L. lactis subsp. lactis a L. lactis subsp. cremoris pomocí fenotypických metod
- Rozlišení poddruhů L. lactis subsp. lactis a L. lactis subsp. cremoris pomocí fenotypických metod (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/05:00016311!RIV06-MZE-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/05:00016311
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Lactococcus lactis subsp. lactis; Lactococcus lactis subsp. cremoris; fenotypické rozlišení; poddruh (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Plocková, Milada
- Šviráková, Eva
- Kozáková, Drahomíra
|
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |