About: Differentiation of subspecies L. lactis subsp. lactis and L. lactis subsp. cremoris according phenotypical methods     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Only the strain NIZO B33 was characterized on the basis of phenotypical properties (hydrolysis of arginine, fermenation of citrate and carbohydrates, tolerance to NaCl, pH, temperature and methylene blue) as Lactococcus lactis subsp. cremoris out of thecollection of 20 lactococcal strains. Remaining 19 strains were identified as Lactococcus lactis subsp. lactis. (en)
  • Z kolekce 20 laktokoků byl na základě fenotypických vlastností (hydrolýza argininu, fermentace citrátů a cukrů, tolerance k NaCl, pH, teplotě a methylenové modři) pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenů bylo určeno jako poddruh lactis.
  • Z kolekce 20 laktokoků byl na základě fenotypických vlastností (hydrolýza argininu, fermentace citrátů a cukrů, tolerance k NaCl, pH, teplotě a methylenové modři) pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenů bylo určeno jako poddruh lactis. (cs)
Title
  • Differentiation of subspecies L. lactis subsp. lactis and L. lactis subsp. cremoris according phenotypical methods (en)
  • Rozlišení poddruhů L. lactis subsp. lactis a L. lactis subsp. cremoris pomocí fenotypických metod
  • Rozlišení poddruhů L. lactis subsp. lactis a L. lactis subsp. cremoris pomocí fenotypických metod (cs)
skos:prefLabel
  • Differentiation of subspecies L. lactis subsp. lactis and L. lactis subsp. cremoris according phenotypical methods (en)
  • Rozlišení poddruhů L. lactis subsp. lactis a L. lactis subsp. cremoris pomocí fenotypických metod
  • Rozlišení poddruhů L. lactis subsp. lactis a L. lactis subsp. cremoris pomocí fenotypických metod (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/05:00016311!RIV06-MZE-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF3163)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 541594
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/05:00016311
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Lactococcus lactis subsp. lactis; Lactococcus lactis subsp. cremoris; fenotypické rozlišení; poddruh (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [CB3D740F8953]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Plocková, Milada
  • Šviráková, Eva
  • Kozáková, Drahomíra
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 91 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software