Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Of late, usage of fish musculature separation in freshawater fish preparation began to to be used. it is a new trend which makes use of technological techniques to increase total utilization of fish. It also utilizes non-market fish (roaches, perch, breams, etcetera) and utilization of fish parts, e.g. fillet residue, that were not prepared earlier is evaluated. With the development of microorganisms through managing the requirements of food protection and consumer safety. (en)
- V poslední době se ve zpracování sladkovodních ryb začíná používat separace rybí svaloviny. je to nový trend, který se snaží technologickými postupy zvýšit celkovou výtěžnost ryb. Umožňuje také využívat dosud netržní druhy ryb (plotice, okoun, cejn aj.) a také se zhodnocují vyžití dříve nezpacovávaných částí těl ryb, jako jsou např. zbytky po filetování. S rozvojem použití separovaného masa vystupuje do popředí záležitost ochrany před nežádoucím rozvojem mikroorganismů při zvládnutí požadavků vyšší potravní bezpečnosti a ochrany spotřebitele
- V poslední době se ve zpracování sladkovodních ryb začíná používat separace rybí svaloviny. je to nový trend, který se snaží technologickými postupy zvýšit celkovou výtěžnost ryb. Umožňuje také využívat dosud netržní druhy ryb (plotice, okoun, cejn aj.) a také se zhodnocují vyžití dříve nezpacovávaných částí těl ryb, jako jsou např. zbytky po filetování. S rozvojem použití separovaného masa vystupuje do popředí záležitost ochrany před nežádoucím rozvojem mikroorganismů při zvládnutí požadavků vyšší potravní bezpečnosti a ochrany spotřebitele (cs)
|
Title
| - Vliv teploty skladování rozvoj mikroorganismů v separatu z některých druhů sladkovodních ryb
- Vliv teploty skladování rozvoj mikroorganismů v separatu z některých druhů sladkovodních ryb (cs)
- Effect of storage temperature on the growth of mikroorganisms in a separate from some freshawater fish species (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv teploty skladování rozvoj mikroorganismů v separatu z některých druhů sladkovodních ryb
- Vliv teploty skladování rozvoj mikroorganismů v separatu z některých druhů sladkovodních ryb (cs)
- Effect of storage temperature on the growth of mikroorganisms in a separate from some freshawater fish species (en)
|
skos:notation
| - RIV/60076658:12220/05:00006246!RIV06-MSM-12220___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60076658:12220/05:00006246
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - separate; perch; carp; trout; temperature (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník příspěvků z mezinárodní vědecké konference studentů DSP [2005]
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Vácha, František
- Kouřil, Jan
- Novik, Ihar
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Zemědělská fakulta
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |