Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - In the paper, associations of growth hormone, Pit-1 and calpain genes and shear force of grilled beef in 28th day of maturation were evaluated and perspective combinations of genes influences were postulated. Citation: Říha J., Bezdíček J., Čítek J., Voříšková J., and Řehout V. (2009). Vliv interakcí genotypů GH, Pit-1 a CAPN1 na střižnou sílu grilovaného hovězího masa v 28 dnech zrání. In Sborník příspěvků z konference Den masa 2009, ISBN-80-213-2005-5, pp. 39-41, Czech University of Life Sciences, Prague, CZ. (en)
- V práci byly vyhodnoceny asociace růstového hormonu, Pit-1 a calpainu na střižnou sílu hovězího masa v 28 dnech zrání. Současně byly stanoveny perspektivní genotypové kombinace. Citace: Říha J., Bezdíček J., Čítek J., Voříšková J., and Řehout V. (2009). Vliv interakcí genotypů GH, Pit-1 a CAPN1 na střižnou sílu grilovaného hovězího masa v 28 dnech zrání. In Sborník příspěvků z konference Den masa 2009, ISBN-80-213-2005-5, pp. 39-41, Czech University of Life Sciences, Prague, CZ.
- V práci byly vyhodnoceny asociace růstového hormonu, Pit-1 a calpainu na střižnou sílu hovězího masa v 28 dnech zrání. Současně byly stanoveny perspektivní genotypové kombinace. Citace: Říha J., Bezdíček J., Čítek J., Voříšková J., and Řehout V. (2009). Vliv interakcí genotypů GH, Pit-1 a CAPN1 na střižnou sílu grilovaného hovězího masa v 28 dnech zrání. In Sborník příspěvků z konference Den masa 2009, ISBN-80-213-2005-5, pp. 39-41, Czech University of Life Sciences, Prague, CZ. (cs)
|
Title
| - Vliv interakcí genotypů GH, Pit-1 a calpainu na střižnou sílu grilovaného hovězího masa v 28 dnech zrání.
- Vliv interakcí genotypů GH, Pit-1 a calpainu na střižnou sílu grilovaného hovězího masa v 28 dnech zrání. (cs)
- The effect of GH, Pit-1 and CAPN1 interactions on the shear force of grilled beef in 28 days of maturation period. (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv interakcí genotypů GH, Pit-1 a calpainu na střižnou sílu grilovaného hovězího masa v 28 dnech zrání.
- Vliv interakcí genotypů GH, Pit-1 a calpainu na střižnou sílu grilovaného hovězího masa v 28 dnech zrání. (cs)
- The effect of GH, Pit-1 and CAPN1 interactions on the shear force of grilled beef in 28 days of maturation period. (en)
|
skos:notation
| - RIV/49608851:_____/09:#0000335!RIV10-MSM-49608851
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(2B08037), Z(MSM6007665806)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/49608851:_____/09:#0000335
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - beef quality; CAPN1, Pit-1, GH; shear force (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Bezdíček, Jiří
- Říha, Jan
- Čítek, J.
- Řehout, V.
- Voříšková, J.
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |