Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Processing and utilization in other industrial applications of waste mycelium from the production of citric acid for the food industry.
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Postup imobilizace pekařského droždí na myceliárním nosiči
Method of immobilization of bakery yeast on mycelial support Method of immobilization of bakery yeast on mycelial support
(en)
Title
Processing and utilization in other industrial applications of waste mycelium from the production of citric acid for the food industry.
(en)
Zpracování a využití odpadního mycelia po výrobě potravinářské kyseliny citrónové pro další průmyslové aplikace
Zpracování a využití odpadního mycelia po výrobě potravinářské kyseliny citrónové pro další průmyslové aplikace
(cs)
skos:prefLabel
Processing and utilization in other industrial applications of waste mycelium from the production of citric acid for the food industry.
(en)
Zpracování a využití odpadního mycelia po výrobě potravinářské kyseliny citrónové pro další průmyslové aplikace
Zpracování a využití odpadního mycelia po výrobě potravinářské kyseliny citrónové pro další průmyslové aplikace
(cs)
skos:notation
RIV/00027022:_____/03:0180021!RIV/2004/MZE/M04004/N
http://linked.open...avai/riv/aktivita
P
http://linked.open...avai/riv/aktivity
P(QE0180)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2004
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Beran, Miloš
http://linked.open.../riv/druhVysledku
A(V) - Audiovizuální tvorba se vzdáleným přístupem
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
http://linked.open...dnocenehoVysledku
636521
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/00027022:_____/03:0180021
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
mycelium, Aspergillus niger, dried active bakery yeast
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
Aspergillus niger
dried active bakery yeast
mycelium
http://linked.open...i/riv/kodPristupu
L
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[817FA6DF3086]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Praha
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
VÚPP
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
EI
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
0
(
xsd:int
)
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
0
(
xsd:int
)
http://linked.open...vavai/riv/projekt
Processing and further industrial utilization of waste mycilium after production of food-grade citric acid.
http://linked.open...UplatneniVysledku
2003
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Beran, Miloš
http://linked.open...rzeVyzkumneZpravy
QE0180/01/2002
number of pages
0
(
xsd:int
)
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software