Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - Zavadáním a fermentací vojtěšky, speciálně o nižší sušině (31,5 %), se významně (P<0,05) zvýšil podíl více rozpustné nebílkovinné frakce (A) dusíkatých látek na úkor rozpustných frakcí bílkovinných (B). Významně (P<0,05) vyšší uchování podílu frakce B bylo zjištěno u siláží konzervovaných s chemickým konzervantem ve srovnání s bakteriálním inokulantem a u siláží bez přídavku konzervačních látek.
- Zavadáním a fermentací vojtěšky, speciálně o nižší sušině (31,5 %), se významně (P<0,05) zvýšil podíl více rozpustné nebílkovinné frakce (A) dusíkatých látek na úkor rozpustných frakcí bílkovinných (B). Významně (P<0,05) vyšší uchování podílu frakce B bylo zjištěno u siláží konzervovaných s chemickým konzervantem ve srovnání s bakteriálním inokulantem a u siláží bez přídavku konzervačních látek. (cs)
- Wilting and fermentation especially of alfalfa with lower content of DM (31,5 %), was significantly (P<0.05) increased proportion of more soluble non-protein fraction (A) of crude protein at the expense of soluble protein fractions (B). Significantly (P<0.05) higher proportion of retention fraction B was found in silage preserved with chemical preservatives in comparison with a bacterial silage inoculant and no added preservatives. (en)
|
Title
| - Changes of crude protein by wilting and ensilaging of alfalfa (en)
- Změny dusíkatých látek zavadáním a silážováním vojtěšky
- Změny dusíkatých látek zavadáním a silážováním vojtěšky (cs)
|
skos:prefLabel
| - Changes of crude protein by wilting and ensilaging of alfalfa (en)
- Změny dusíkatých látek zavadáním a silážováním vojtěšky
- Změny dusíkatých látek zavadáním a silážováním vojtěšky (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/11:#0001382!RIV12-MZE-00027014
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/11:#0001382
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - alfalfa, silage, fraction, protein (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |