About: Výzkum aktuálních hygienických aspektů produkce potravin a surovin živočišného původu ve vztahu k jejich zdravotní nezávadnosti     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Zamer, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Studium nutričních a intravitálních faktorů: bílkoviny v mléce ve vztahu ke krmení a zdravotnímu stavu dojnic; studium biolgické hodnoty masa; výzkum technologicky významné mikroflory ve vztahu k mléčným a masným výrobkům; studium vlivu patogenuvýzkum enzymatických procesů a účinku hormonů v potravinách živočišného původu; dotace enzymů; studium vlivu kulinární úpravy na biologickou hodnotu potravin; výzkum nutriční a senzoirické hodnoty potravin ve vztahu k technologii jejich balenívýzkum zoohygienických parametrů ve vztahu k biologické hodnotě a zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu; komplexní aplikace výzkumných výsledků do systému veterinárně hygienického dozoru pro živočišné potraviny a suroviny
  • Study of nutritional and intravital factors: milk proteins in relation to feed rations and health of dairy cows; study of biological value of meat; research of technologically important microflora in relation to milk and meat products;study on the effect of pathogens; research of enzymatic processes and of the effect of hormones in animal food; enzyme supplementation; study of the effect of culinary preparation upon food biological value;research of nutritional and organoleptic values of food in relation to packaging technique; significance of zoohygienic parameters in relation to biological values and wholesomeness of animal food;comprehensive application of the results of research into the system of veterinary hygiene surveillance for animal food and raw materials. (en)
Title
  • Výzkum aktuálních hygienických aspektů produkce potravin a surovin živočišného původu ve vztahu k jejich zdravotní nezávadnosti
  • Research of the current hygienic aspects in the production of animal food and raw materials in relation to their wholesomeness (en)
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ez/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...vavai/cez/dodavka
http://linked.open...ez/duvernostUdaju
http://linked.open...in/vavai/cez/faze
http://linked.open...ai/cez/hlavniObor
http://linked.open...vai/cez/hodnoceni
http://linked.open.../cez/kategorieVaV
http://linked.open.../cez/klicovaSlova
  • Nutritional factors; biological value; animal food and raw materials; nutrition and health of dairy cows; intravital factors; microflora; pathogens; enzymes; hormones; wholesomeness; veterinary hygiene surveillance (en)
http://linked.open...icUkonceniPodpory
http://linked.open...icZahajeniPodpory
http://linked.open...cez/partnerHlavni
http://linked.open...z/poceVysledkuRIV
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cez/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open.../vavai/cez/resort
http://linked.open...okUkonceniPodpory
http://linked.open...okZahajeniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open.../cez/vedlejsiObor
http://linked.open...n/vavai/cez/zamer
http://linked.open...sledkuDodavatelem
  • Netradiční zdroje tuků v krmných směsích drůbeže,jejich vliv na zdravotní stav a produkci. Náhrady masokostních mouček.Diagnostické markery masa. Zavedení molekulárních metod k identifikaci patogenních mikroorganismů způsobujících alimentární onemocnění. (en)
  • Netradiční zdroje tuků v krmných směsích drůbeže,jejich vliv na zdravotní stav a produkci. Náhrady masokostních mouček.Diagnostické markery masa. Zavedení molekulárních metod k identifikaci patogenních mikroorganismů způsobujících alimentární onemocnění. (cs)
http://linked.open...cez/zivotniCyklus
is http://linked.open...omain/vavai/zamer of
is http://linked.open...n/vavai/cez/zamer of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software